Transport en bezorging

Wat zijn de kosten van mijn verzending?

De verzendkosten zijn afhankelijk van de afmeting en het gewicht van uw bestelling. Bekijk de opties in onze kostentabel. Ziet u het niet staan of komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.

Pakketbezorging

Onder een pakketbezorging scharen wij alle pakketten die onder de 10Kg worden verzonden. Deze pakketten dragen wij over aan de PostNL pakketdienst. Wij streven ernaar om binnen 48 uur na de bestelling, het pakket bij u thuis te leveren.

Levering met vrachtwagen

Alle Stromers worden door ons via een gecontracteerde transporteur bij u thuis afgeleverd (en bij verhuur ook weer opgehaald). Dit gebeurt op vaste dagen middels vaste routes. U kunt hierover bij ons meer informatie opvragen.

Kan ik mijn pakket of fiets ook op een andere locatie laten bezorgen?

Een pakket- of Stromerlevering kan op elk gewenst adres binnen Nederland. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken adviseren wij u even contact op te nemen met onze winkel.

Buitenland verzendingen

Wij leveren onze producten en Stromers ook in het buitenland. Voor het leveren van een Stromer pedelec naar België hanteren we een tarief van €124.95. Woont u elders? Dan is dat uiteraard ook geen probleem. Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.