Ruilen en Retourneren

Alles wat je moet weten

Toch liever iets anders?

Je hebt een product en/of Stromer op onze site gekocht, maar had toch graag een andere keuze gemaakt. Dat kan gebeuren! Lees op deze pagina alles over de voorwaarden. Vragen? Laat het on weten.


Stromer ST5 zijkant blauw.png

Retourneren

Is iets niet helemaal naar je zin? Past het niet? Of wil je toch liever je geld terug? Geen probleem! Als iets nieuw en netjes is mag het gewoon binnen 14 dagen worden geruild. Wanneer je te maken hebt met een bijzondere bestelling. Denk bijvoorbeeld aan sales-artikelen dan is het vaak niet mogelijk om te retourneren. Twijfel je hier over? Neem dan altijd even contact met ons op om te overleggen.

Hoe zit het met de verzendkosten bij retourneren?

Helaas zijn de retourkosten voor jou als klant. Hebben wij als Riesewijk de fout gemaakt? Denk bijvoorbeeld aan het versturen van het verkeerde artikel? Dan nemen wij de kosten voor onze rekening.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Wanneer we het artikel in goede staat en conform de voorwaarden hebben ontvangen zullen we binnen 5 werkdagen het bedrag terugstorten op jouw rekening. Vaak lukt dit al wanneer we jouw artikel(en) retour hebben ontvangen.

 • Exclusieve services

  Gegarandeerd veilig en betrouwbaar op pad
 • Extra voordelig leasen

  Zowel privé en zakelijke lease oplossingen
 • Gratis levering in Nederland

  Voor alle Stromer pedelecs
 • Try before you buy service

  Maak een proefrit of huur tijdelijk een Stromer
ST3_Lifestyle9_with Antwerp.png

Laatste nieuws