Richtingaanwijzers voor jouw Stromer

Uniek in Nederland

Ga voor meer veiligheid onderweg. Ontdek de Innovatie Richtingwijzers voor jouw Stromer. Ontworpen en gerealiseerd door dé Stromer monteurs van Nederland! Op deze pagina kom je alles te weten over deze innovatie voor jouw Stromer speedbike.

Onze laatste innovatie

Richtingaanwijzers

Veiligheid en technisch hoogwaardige innovaties zijn onze kracht. We willen jou als klant altijd voorzien van het beste onderhoud en hoogwaardige service. Onze innovatie richtingaanwijzers voor Stromer speedbikes geeft de speed pedelec nog meer veiligheid voor onderweg. Geen hand meer uitsteken, maar gebruik maken van de richtingaanwijzer op het stuur. Veilig voor de berijder en altijd duidelijk voor het verkeer om je heen.

Benieuwd hoe dit er precies uit ziet en werkt? Welkom in onze Experience Store!

  • Richtingaanwijzers laten plaatsen?

    Neem contact met ons op!

  • Prijs €349 voor alle modellen inclusief materiaal en arbeidsloon

WhatsApp Image 2023-09-05 at 15.17.19.jpeg

Bekijk in de video hoe dit er uit ziet op de Stromer

Veelgestelde vragen

Heeft het plaatsen van richtingaanwijzers invloed op de 2 jaar garantie van mijn Stromer?

Het antwoord is nee. We begrijpen deze vraag goed, omdat er in de basis geen aanpassingen mogen worden aangebracht aan het elektrische systeem. Omdat we alleen gebruik maken van de voeding van de Stromer is de invloed op het systeem heel klein.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren dan staan wij als Riesewijk Exclusives daarvoor garant zodat er voor u niks veranderd aan de garantie van uw Stromer.

Wat kost het plaatsen van richtingaanwijzers?

Het plaatsen van richtingaanwijzers kost €349,- inclusief materiaal en arbeidskosten. Dit is van toepassing op alle modellen. 

Eerste ter wereld

Motorrevisie Stromer

Als Riesewijk hebben we bedacht om de defect gelopen motoren open te maken en van nieuwe lagers te voorzien.

We vinden het als Stromer dealer belangrijk om jouw Stromer speedbike zo lang mogelijk door te laten rijden. Het komt wel eens voor dat de lagers kapot lopen. Lagers zijn heel gevoelig voor waterschade. Vooral als de fiets schoongemaakt of schoongespoten wordt met water, is dit snel gebeurd. Het water in de motor kan geen kant op. Het verdampt en gaat dan in het hoogste punt van de motor zitten. Daar zit geen opening, want de opening zit aan de zijkant. Omdat het water daar langdurig zit, gaan de lagers kapot en ontstaat er corrosie op de printplaat. En dat vindt de motor niet leuk en geeft er uiteindelijk de brui aan.

Duurzaamheid staat altijd hoog in het vaandel bij Stromer en Riesewijk Exclusives. Bij een kapotte motor gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaak en zorgen we er voor dat hij weer lange tijd mee kan. Binnen de garantieperiode regelen we een nieuwe motor, daarbuiten reviseren we jouw motor.

motorrevisie-riesewijk-stromerpedelec.png
cindypeeters-review.png

Na een veilige terugreis naar Nijmegen, waar de fiets nog geen millimeter van z’n plek is gekomen, ben ik in de middag even een rustig rondje gaan ‘wennen’. En wat ben ik blij met mijn keuze voor deze fiets maar ook met mijn keuze voor jullie als dealer. Je hebt zo enorm de tijd voor de hele afwikkeling genomen en dat voelde heel goed!

// Cindy Peeters | Consument

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Laatste nieuws