Kom jij 22 of 23 september naar ons eerste Innovatie Event? We lanceren de richtingaanwijzer voor jouw Stromer speedbike en nemen je graag door onze Stromer Experience Store. Geen hand uitsteken, maar een simpele klik op je stuur. Ga voor meer veiligheid en geniet van de omgeving terwijl je van A naar B pendelt. Naast de richtingaanwijzer is de nieuwe ST3 Alinghi Red Bull Racing uitvoering te testen op ons Stromer On Tour Event.

Innovatie Event 2023

Richtingaanwijzers

Veiligheid en technisch hoogwaardige innovaties zijn onze kracht. We willen jou als klant altijd voorzien van het beste onderhoud en hoogwaardige service. Onze innovatie richtingaanwijzers voor Stromer speedbikes geeft de speed pedelec nog meer veiligheid voor onderweg. Geen hand meer uitsteken, maar gebruik maken van de richtingaanwijzer op het stuur. Veilig voor de berijder en altijd duidelijk voor het verkeer om je heen.

Benieuwd hoe dit er precies uit ziet en werkt? Welkom op ons Innovatie Event!

  • Richtingaanwijzers laten plaatsen?

    Welkom op ons Innovatie Event om in te schrijven!

WhatsApp Image 2023-09-05 at 15.17.19.jpeg

Veelgestelde vragen

Heeft het plaatsen van richtingaanwijzers invloed op de garantie van mijn Stromer?

Het antwoord is nee. We begrijpen deze vraag goed. De reden dat dit geen invloed heeft op de garantie heeft te maken met het feit dat de richtingaanwijzers een separaat systeem is, dat alleen gebruik maakt van de hoofdvoeding.

Stromer On Tour

ST3 Red Bull

De nieuwe Stromer ST3 Alinghi Red Bull Racing Edition is de dynamische speed-pedelec voor dagelijks gebruik. Door de Pinion versnellingsbak gemonteerd aan de trapas is deze speedbike voorzien van 9 versnellingen. En niet te vergeten, het is mogelijk om ABS toe te voegen. Met zijn aanpasbare zitpositie en slimme extra's, zoals een USB laadpoort en voorbereiding voor een telefoonhouder, is het een echte aanrader. Deze Alinghi Red Bull Racing Edition is afgewerkt met Alinghi Red Bull Racing Grey. Daarnaast heeft het een stijlvolle click-on/click-off tas en de Stromer Smart Helmet, beide in het kenmerkende Alinghi Red Bull Racing design.

Ga jij voor de stroom uit? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

ST3_ARBR_MoodSide_070723_slider.jpg

Eerste ter wereld

Motorrevisie Stromer

Als Riesewijk hebben we bedacht om de defect gelopen motoren open te maken en van nieuwe lagers te voorzien.

We vinden het als Stromer dealer belangrijk om jouw Stromer speedbike zo lang mogelijk door te laten rijden. Het komt wel eens voor dat de lagers kapot lopen. Lagers zijn heel gevoelig voor waterschade. Vooral als de fiets schoongemaakt of schoongespoten wordt met water, is dit snel gebeurd. Het water in de motor kan geen kant op. Het verdampt en gaat dan in het hoogste punt van de motor zitten. Daar zit geen opening, want de opening zit aan de zijkant. Omdat het water daar langdurig zit, gaan de lagers kapot en ontstaat er corrosie op de printplaat. En dat vindt de motor niet leuk en geeft er uiteindelijk de brui aan.

Duurzaamheid staat altijd hoog in het vaandel bij Stromer en Riesewijk Exclusives. Bij een kapotte motor gaan we op zoek naar de mogelijke oorzaak en zorgen we er voor dat hij weer lange tijd mee kan. Binnen de garantieperiode regelen we een nieuwe motor, daarbuiten reviseren we jouw motor.

motorrevisie-riesewijk-stromerpedelec.png
cindypeeters-review.png

Na een veilige terugreis naar Nijmegen, waar de fiets nog geen millimeter van z’n plek is gekomen, ben ik in de middag even een rustig rondje gaan ‘wennen’. En wat ben ik blij met mijn keuze voor deze fiets maar ook met mijn keuze voor jullie als dealer. Je hebt zo enorm de tijd voor de hele afwikkeling genomen en dat voelde heel goed!

// Cindy Peeters | Consument

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

RE-teamfoto-2023.jpg

Laatste nieuws