Stromer ST2

47 km/u

Top snelheid

120 km

Actieradius

4 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

Krachtig en Efficiƫnt

Stromer ST2

De Stromer ST2 is een High-end speed-pedelec met verrassend veel mogelijkheden. Hij is krachtig en efficiĆ«nt, is volledig geĆÆntegreerd en heeft een internetverbinding. Daarnaast is deze speed-pedelec heel onderhoudsvriendelijk door het gebruik van een Gates cabon drive-aandrijfriem.

Deze Stromer is de mobiliteitsoplossing voor wie bewust met de wereld om wil gaan. Voor wie op zoek is naar een alternatief voor file rijden of het OV: ook daarvoor is deze Stromer heel geschikt!

review-Stromer-ST1-x-forenzen-tussen-Deventer-en-Apeldoorn.jpeg

Ondanks de afstand tot mijn woonplaats (45 min) heb ik geen spijt daar mijn Stromer ST1 te hebben gekocht. Er word snel gereageerd op een mailtje, vakkundige en duidelijke uitleg. Verzekering en op naam zetten van de Speed Pedelec ook keurig geregeld. Kortom een prima fietszaak met goed en vakkundig personeel. Ik zou deze fietszaak zeker aanbevelen bij anderen.

// Ronnie Booijink | Particulier

Stromer ST2

De eerste ST2 in 2014 bracht een revolutionaire verandering in de Stromerlijn door zijn digitale connectiviteit. De nieuwe ST2 doet daar een schepje bovenop en brengt meerdere innovaties in de Stromerfamilie.

Het eerste wat opvalt, is het frame met een comfortabele zithouding. De ST2 heeft ook duidelijk meer kabelintegratie dan de ST1. Deze Stromer is beschikbaar in de kleuren Royal Blue en Dark Grey. De rijverlichting voor overdag, die aan de voorzijde van het balhoofd zit, heeft een nieuwe en frisse vorm meegekregen. De CYRO Drive IG motor is goed voor maar liefst 750W en 40Nm, waardoor ook deze Stromer schaamteloos de maximale snelheid van 45 km/u haalt.

De ST2 is standaard uitgerust met een 618Wh-accu, die geĆ¼pgraded kan worden naar 814Wh of zelf 983Wh. De ST2 wordt vanuit de fabriek aangeleverd met een OMNI C display. Zo heb je standaard meer connectiviteit en diefstalpreventie. Zoals je ziet heeft het kopen van een Stromer ST2 enorm veel voordelen!

De spectaculairste vernieuwing van de ST2 zie je terug in de aandrijving. Daar heeft Stromer namelijk de onderhoudsvriendelijke en duurzame Gates carbon drive-aandrijfriem gekozen! Samen met de SA 5 speednaafversnelling en de vernieuwde Stromer E-Gridlockbanden zorgt dit voor een maximale vermogensoverdracht.

Stromer ST5 zijkant blauw.png
Specificaties

OMNI C

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 4G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 4G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschemaā€™s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

Omni bt.png
ST2_Action2.png

Route naar jouw Stromer ST2

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Wees voorbereid en get energized

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ST2_Action-1.png

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Ontdek Stromer

business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws