Stromer ST5 Pinion

49 km/u

Top snelheid

180 km

Actieradius

5,5 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

De Executive onder de speed pedelecs

Stromer ST5 Pinion

Ben je klaar om je dagelijkse woon-werkverkeer een boost te geven en de manier waarop jij woon- werkverkeer uitvoert? Ontdek de geavanceerde Stromer ST5 Smart Shift speed pedelec. Deze slanke en innovatieve e-bike combineert stijl, prestaties en geavanceerde technologie met een ongeëvenaarde fietservaring.  Wat dacht je van de Stromer Sound, het verlengde spatbord en de standaard ABS?

Verder geef je deze ST5 een fantastische upgrade door er een suspension pakket aan toe te voegen. Deze bestaat uit een Kinekt body float verende zadelpen en WREN verende voorvork voor maximaal comfort. Met zijn aanpasbare zitpositie en slimme extra's, zoals een USB laadpoort en voorbereiding voor een telefoonhouder, is het een echte aanrader.

Ga jij voor de stroom uit? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

ST5_Pinion_Outdoor_Action_10_0.jpg
cindypeeters-review.png

Na een veilige terugreis naar Nijmegen, waar de fiets nog geen millimeter van z’n plek is gekomen, ben ik in de middag even een rustig rondje gaan ‘wennen’. En wat ben ik blij met mijn keuze voor deze fiets maar ook met mijn keuze voor jullie als dealer. Je hebt zo enorm de tijd voor de hele afwikkeling genomen en dat voelde heel goed!

// Cindy Peeters | Consument

een revolutie voor speedbikes

Stromer ST5 PIN

Ontdek de Stromer ST5 Pinion bij ons in de shop. Hier staan we voor je klaar met meer informatie. Of maak gelijk een proefrit.

De Stromer ST5 Pinion is voorzien van 27.5 inch wielen. Hij heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame en voorvork. De nieuw ontwikkelde motor geeft deze speed pedelec een ongekend vermogen van 850W en een koppel van maar liefst 48 Nm. Voor wie dit nog niet voldoende is: deze Stromer heeft een boostmodus die bij inschakeling het technisch maximale vermogen beschikbaar maakt voor de berijder. Zo verleg je elke grens. De Stromer geluidsmodule maakt melding van berichten en waarschuwingen. De toevoeging van een lang spatbord zorgt voor comfortabele, droge voeten.

Dankzij het elektronische schakelsysteem Pinion Smart.Shift kies je eenvoudig de juiste versnelling en schakel je nooit meer mis. Tijdens de donkere maanden zorgt het Supernova M99 Pro 2 verlichting set voor jouw veiligheid. Op die manier zie jij goed en wordt je ook door andere weggebruikers gezien.

ST5SmartShift270323_01_1.jpg

Waarom zoveel ophef over deze speedbike?

ABS in het frame

Sinds 2018 is de ST5 is een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Een nieuwe kleur, een nieuw frame en als klap op de vuurpijl een revolutionair veiligheidssysteem: ABS. Dit antiblokkeersysteem zit volledig geïntegreerd in de fiets.

Er zijn al meerdere fietsen met ABS verkrijgbaar, maar dat is altijd een externe module. Niet bij Stromer! Zij hebben ervoor gezorgd dat het compleet onzichtbaar is geïntegreerd en dat is typerend voor deze superbike.

Daarnaast gaat dit ABS-systeem nog een stapje verder. Het voorkomt niet alleen dat je voorwiel niet kan blokkeren. Het zorgt er ook voor dat je niet over de kop kunt slaan als je heel hard remt.

Wat gebeurt er als je de remmen maximaal gebruikt?
Het voorwiel staat stil, maar de fiets nog niet. Daardoor wil het achterwiel omhoog. Maar net voordat de Stromer onbeheersbaar wordt, grijpt het ABS-systeem in en wordt de remkracht verminderd. Zo kun je ook in noodgevallen vertrouwen op een stabiele en veilige speed-pedelec van Stromer.

red.jpg

Waarschuwings- en berichtsignalen

Stromer Sound

Stromer Sound biedt unieke akoestische feedback voor diverse gebeurtenissen en is een verrijking voor de hele gebruikerservaring. Door deze nieuwe toevoeging aan de speedbike ontvang je waarschuwingen en berichtsignalen. Denk aan geluid bij het aan- en uitgaan van de speedbike, starten opladen, losgekoppelde oplader, foutmeldingen en geen hogere ondersteuning meer mogelijk. 

2023_ST5_Pinion_Indoor_Sport_Imperial_Red_Not final_soundmoduleV3.png

Droge voeten

Lang spatbord

Het nieuwe, lange spatbord houdt uw voeten bij regenweer droog. Ook uw remmen en aandrijving blijven vrij van spatwater en vuil van op natte wegen. Zelfs bij regenweer verovert u met veel rijplezier elke weg.
2023_ST5_Pinion_Indoor_Sport_Imperial_Red_Not final_longfenderV2.png
Specificaties

OMNI C

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 4G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 4G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschema’s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

ST5_ss_MoodDisplay_Red_280422_02A_0.jpg
rie-footer-st5-le.png

Ga voor de stroom uit

Route naar jouw Stromer

Stap 1

Plan een proefrit

Stap 2

Configureer je Stromer

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Ga voor de stroom uit en laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


ST5_Pinion_Outdoor_Action_16_0.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Ontdek Stromer

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws