zakelijk

Inclusieve speed-pedelecs voor een bereikbaar bedrag per maand

Stromer

Maak je team trots

Je bedrijf verduurzamen met de speed-pedelecs van Stromer, hoe gaaf is dat? Je haalt de meeste winst uit duurzaam en sportief vervoer met ritten tot 25 km. En dat op de meest brute speed-bike ooit.

 • Maak je team trots
 • Boost het milieu
 • Reken af met traditioneel rijgedrag
ST3_Lifestyle11-Connectivity-1024x683@2x.png
pexels-andrea-piacquadio-3760263.jpg

Ik ben erg tevreden. Duidelijke uitleg, snelle reactie op mijn vragen. In tegenstelling tot een paar andere Stromer dealers deed jij je best om een fiets te verkopen.

// Ben Nooren | Zakelijk

Financieel voordeel

De overheid moedigt het investeren in speed-pedelecs aan. Om het je makkelijk te maken, hebben we alle zakelijke investeringsvoordelen op een rij gezet. 

ST3_Lifestyle11-Connectivity-1024x683@2x.jpg

Sneller, gezonder, milieu-vriendelijker

Wist je dat speed-bikes bij ritten tot 40 km even snel zijn als de auto of het OV? En in de spits zelfs sneller? 

De speed-pedelec heeft nog meer voordelen. Mensen, die een speed-bike rijden, voelen zich lichamelijk en mentaal fitter. En vergeet het positieve effect op het milieu niet.

ST3_Lifestyle11-Connectivity-1024x683@2x-16802.jpg

Sharing solutions (mobiliteit)

Riesewijk helpt je graag op weg met een mobiliteitsplatform. Hiermee stel je meerdere fietsen beschikbaar aan je werknemers of huurders van een verzamelgebouw.

Zo maken wij zakelijke mobiliteit slim en toegankelijk!

ST3_Lifestyle11-Connectivity-1024x683.jpg

Leasen of kopen?

Als je een Stromer koopt, is deze speed-pedelec direct voor jou. Door gebruik te maken van zakelijke investeringskortingen, is dit vaak de meest voordelige optie. 

Liever in termijnen betalen? Dan kun je kiezen voor financial lease. Hiermee verspreid je het totaalbedrag over bijvoorbeeld 48 maanden. Ook dan is de speed-bike helemaal van jou. Ook bij financial lease kun je gebruik maken van de investeringskortingen. Wel betaal je rente over de termijnbedragen. Het voordeel is wel dat je direct van je speed-pedelec geniet zonder dat je het hele bedrag in een keer betaalt. 

Naast financial lease bieden wij ook operational lease aan. Ook hier betaal je het bedrag in termijnen. De maandelijkse kosten voor jouw speed-pedelec zijn inclusief onderhoud en verzekering. Omdat de fiets bij operational lease niet jouw eigendom wordt, kun je geen gebruik maken van de investeringskortingen. Wel heb je voor een vast laag bedrag per maand altijd een nieuwe speed-bike ter beschikking.

Voordelen Stromer speed pedelec kopen of leasen.jpg
footerfoto modelpagina RIE.png

Ga voor vitale medewerkers

Route naar jouw Stromer

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Maak je team trots, laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact (linkje) met ons op voor meer informatie.


  Group 208.jpg

  Team Riesewijk Exclusives

  Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

  Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

  Ontdek Stromer

  Alles wat je wil weten over Stromer speed pedelecs.jpeg
  Laat je personeel op een trendy manier kennis maken met de verschillende Stromers.


  ST3_Lifestyle7_with Eindhoven@2x.png
  Voor de ondernemer die liever maandelijks een vast bedrag kwijt is aan vervoer.


  Liever persoonlijk contact?

  Wij helpen graag

  In de afgelopen jaren hebben wij op dit gebied heel veel ervaring opgedaan. Daarnaast hebben wij een nauwe samenwerking met verschillende accountantsbureaus en fiscalisten. Wij helpen je graag op weg en kunnen je van veel informatie voorzien. Ook voor vrijblijvend advies staan wij graag voor je klaar!


  Ik ben op zoek naar

  Je bericht is succesvol verzonden
  Er ging iets mis, probeer het later opnieuw

  Laatste nieuws