Stromer ST5 ABS

49 km/u

Top snelheid

180 km

Actieradius

6 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

Forens wijzer

Stromer ST5 ABS

De Stromer ST5 ABS, een revolutie voor speed-pedelecs. ABS in het frame. De ST5 is de speed-pedelec met exclusieve componenten, volledig geĂŻntegreerd design en sportmodus voor maximale prestaties.

Verder geef je deze ST5 een fantastische upgrade door er een suspension pakket aan toe te voegen. Deze bestaat uit een Kinekt body float verende zadelpen en WREN verende voorvork voor maximaal comfort. Met zijn aanpasbare zitpositie en slimme extra's, zoals een USB laadpoort en voorbereiding voor een telefoonhouder, is het een echte aanrader.

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

pexels-andrea-piacquadio-3760263.jpg

Ik ben erg tevreden. Duidelijke uitleg, snelle reactie op mijn vragen. In tegenstelling tot een paar andere Stromer dealers deed jij je best om een fiets te verkopen.

// Ben Nooren | Zakelijk

een revolutie voor speedbikes

Stromer ST5 ABS

Ontdek de Stromer ST5 ABS bij ons in de shop. Hier staan we voor je klaar met meer informatie. Of maak gelijk een proefrit.

De Stromer ST5 ABS is voorzien van 27.5 inch wielen. Hij heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame en voorvork. De nieuw ontwikkelde motor geeft deze speed pedelec een ongekend vermogen van 850W en een koppel van maar liefst 48 Nm. Voor wie dit nog niet voldoende is: deze Stromer heeft een boostmodus die bij inschakeling het technisch maximale vermogen beschikbaar maakt voor de berijder. Zo verleg je elke grens. Verkrijgbaar in het Granite Grey en Noble Green.

Dankzij het Shimano Di2 elektrische schakelsysteem kies je eenvoudig de juiste versnelling en schakel je nooit meer mis. Tijdens de donkere maanden zorgt het Supernova M99 Pro verlichting set voor jouw veiligheid. Op die manier zie jij goed en wordt je ook door andere weggebruikers gezien.

21_4000564553.jpg

Waarom zoveel ophef over deze speedbike?

ABS in het frame

Sinds 2018 is de ST5 is een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Een nieuwe kleur, een nieuw frame en als klap op de vuurpijl een revolutionair veiligheidssysteem: ABS. Dit antiblokkeersysteem zit volledig geĂŻntegreerd in de fiets.

Er zijn al meerdere fietsen met ABS verkrijgbaar, maar dat is altijd een externe module. Niet bij Stromer! Zij hebben ervoor gezorgd dat het compleet onzichtbaar is geĂŻntegreerd en dat is typerend voor deze superbike.

Daarnaast gaat dit ABS-systeem nog een stapje verder. Het voorkomt niet alleen dat je voorwiel niet kan blokkeren. Het zorgt er ook voor dat je niet over de kop kunt slaan als je heel hard remt.

Wat gebeurt er als je de remmen maximaal gebruikt?
Het voorwiel staat stil, maar de fiets nog niet. Daardoor wil het achterwiel omhoog. Maar net voordat de Stromer onbeheersbaar wordt, grijpt het ABS-systeem in en wordt de remkracht verminderd. Zo kun je ook in noodgevallen vertrouwen op een stabiele en veilige speed-pedelec van Stromer.

red.jpg
Specificaties
UPC 7630044665595
Merk Stromer
Topsnelheid 49 km per uur
Gemiddelde snelheid 46-47 km per uur
Schakelsysteem Shimano XTR Di2
Versnellingen 11-speed
Remmen Stromer HD944 by TRP (ABS voorzijde)
Cassette Shimano 11 - 42
Verlichting Supernova M99 Pro
Motor Stromer SYNO Sport
Banden Pirelli Cycl-e for Stromer
Naar vergelijker

OMNI C

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 4G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 4G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschema’s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

Omni bt.png
footer_st5_abs.png

Ga voor de stroom uit

Route naar jouw Stromer

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Ga voor de stroom uit en laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


ST5_Action_2_1-17986.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Ontdek Stromer

business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws