Stromer ST3 LTD

47 km/u

Top snelheid

180 km

Actieradius

5 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

Uniek vooruitstrevend

Stromer ST3 LTD 2021

De Stromer ST3 LTD 2021 is de dynamische speed-pedelec voor de doorgewinterde forens. De San Marino Blue kleur in combinatie met de Stromer Antwerp tassen maken deze fiets af. Uniek in zijn soort! Slechts 100 stuks verkrijgbaar in heel Nederland.

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

pexels-andrea-piacquadio-3760263.jpg

Ik ben erg tevreden. Duidelijke uitleg, snelle reactie op mijn vragen. In tegenstelling tot een paar andere Stromer dealers deed jij je best om een fiets te verkopen.

// Ben Nooren | Zakelijk

Stromer ST3 Limited Edition

Ontdek de Stromer ST3 LTD 2021 bij ons in de shop. Hier staan we voor je klaar met meer informatie. Of maak gelijk een proefrit.

Stromer is het premiummerk onder de speed-pedelecs. En de Stromer ST3 is dé Stromer in zijn volle realiteit. Met de 27.5 inch wielen en de krachtige SYNO Drive II motor kijk je Stromer recht in het hart.

De ST3 LTD heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame en is verkrijgbaar in San Marino Blue. De SYNO Drive II motor levert maar liefst 820 W vermogen en 44 Nm koppel. Daarbij zorgen de Pirelli Cycle-e ST banden onder elke weersomstandigheid voor maximale grip. De ST3 LTD is voorzien van de beste accu, de 983Wh, met een bereik van 50 - 180 km. Zo kun je zowel de korte als de lange rit zorgeloos rijden. De geveerde zadelpen, de Kinekt Bodyfloat, zorgt voor extra rijcomfort. Om het af te maken krijgt ontvangt u bij aanschaf de Stromer Antwerp Bag. Met zijn waterdichte rolsluiting, verstelbare klem, afneembare schouderband en reflecterend logo gaat u altijd voor de stroom uit.


21_2517397038.jpg
Specificaties

OMNI C

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 3G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 3G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschema’s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

Omni bt.png
ST2_Action2.png

Ga voor de stroom uit

Route naar jouw Stromer

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Ga voor de stroom uit en laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


ST3ltd_2.jpeg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

WhatsApp Image 2023-01-31 at 22.49.32.jpeg

Ontdek Stromer

business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws