Stromer ST7 Red Bull Alinghi Edition 2

45 km/u

Top snelheid

260 km

Actieradius

7 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

toonbeeld van snelheid, precisie en uitmuntendheid

Stromer ST7 ARBR Edition 2.0

De ST7 ARBR Edition 2.0 is uitgebracht ter ere van het Alinghi Red Bull Racing Team in America's Cup. Binnenkort beschikbaar met slechts 650 exemplaren. Ontworpen om indruk te maken, beschikt dit gerenommeerde ST7-model over een opvallende speciale lakafwerking, geïnspireerd op het gestroomlijnde ontwerp van de Alinghi Red Bull Racing-zeilboot AC40. Deze geavanceerde technologie belichaamt snelheid, precisie en excellentie en geeft het gevoel van superieure prestaties.

In combinatie met de bijpassende Stromer Smart Helmet 2.0 til je je rit naar een legendarisch niveau.

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

cindypeeters-review.png

Na een veilige terugreis naar Nijmegen, waar de fiets nog geen millimeter van z’n plek is gekomen, ben ik in de middag even een rustig rondje gaan ‘wennen’. En wat ben ik blij met mijn keuze voor deze fiets maar ook met mijn keuze voor jullie als dealer. Je hebt zo enorm de tijd voor de hele afwikkeling genomen en dat voelde heel goed!

// Cindy Peeters | Consument

Maximum range, maximum power, maximum passion

Stromer ST7 Allinghi Red Bull Racing Edition 2.0

Ontdek de Stromer ST7 bij ons in de shop. Hier staan we voor je klaar met meer informatie. Of maak gelijk een proefrit.

Stromer is het premiummerk onder de speed-pedelecs. En de Stromer ST7 Red Bull Alinghi Ediion 2.0 is dé Stromer in zijn volle realiteit. Met de 27.5 inch wielen en de krachtige SYNO Sport II motor kijk je Stromer recht in het hart. Het Pinion C1.12 Smart.Shift versnellingssysteem zorgt voor een vloeiende acceleratie. De geïntegreerde ABS zorgt voor maximale stabiliteit tijdens het remmen.

De ST7 heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame is in het Red Bull Alinhi Blue slechts 650 keer gemaakt. De SYNO Sport II motor levert maar liefst 940W vermogen en 52 Nm koppel. Daarbij zorgen de Pirelli Angel ST Sport banden onder elke weersomstandigheid voor maximale grip. De Gates Belt Drive is onderhoudsarm en zeer duurzaam. Uiteraard heb je bij de ST7 serie ook de keuze uit verschillende accu's. Zo kun je zowel de korte als de lange rit zorgeloos rijden.


ST7rawspl0__fens______.jpg
Specificaties

Alles onder controle, waar en wanneer u ook bent. Met Stromer OMNI connect.

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 4G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 4G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschema’s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

ST7ARBR_Detail120324_03_2.jpg
footer-st7-rbr-2.png

Ga voor de stroom uit

Route naar jouw Stromer

Stap 1

Plan een proefrit

Stap 2

Configureer je Stromer

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Ervaar de vrijheid en laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ST7rawspl0__fens______.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws