Stromer ST7

45 km/u

Top snelheid

260 km

Actieradius

7 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

Extend The Possible

Stromer ST7

De Stromer ST7, de toekomst van mobiliteit. Compleet nieuw ontworpen frame. Geen rubbertjes en knopjes maar een strak en oogstrelend frame. De grotere accu is compleet weggewerkt in het frame en er uit te halen door het accu-vak geheel elektronisch te openen.

Door de geรฏntegreerde ABS wordt de remkracht van het voorwiel gereguleerd waardoor je optimale grip houd op het wegdek. Hierdoor minimaliseer je de kans op een val. Verder is deze Stromer speedbike uitgevoerd met Pinion 12-speed versnellingshub en Gates Belt Drive. Dit maakt de ST7 zeer gebruikersvriendelijke en duurzaam.

Geef deze ST7 een fantastische upgrade door er een suspension pakket aan toe te voegen. Bestaande uit een Kinekt body float verende zadelpen en WREN verende voorvork voor maximaal comfort. Met zijn aanpasbare zitpositie en slimme extra's, zoals een USB laadpoort en voorbereiding voor een telefoonhouder, is dit een echte aanrader.

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

cindypeeters-review.png

Na een veilige terugreis naar Nijmegen, waar de fiets nog geen millimeter van zโ€™n plek is gekomen, ben ik in de middag even een rustig rondje gaan โ€˜wennenโ€™. En wat ben ik blij met mijn keuze voor deze fiets maar ook met mijn keuze voor jullie als dealer. Je hebt zo enorm de tijd voor de hele afwikkeling genomen en dat voelde heel goed!

// Cindy Peeters | Consument

Specificaties
footerfoto modelpagina RIE-st7.png

Ga voor de stroom uit

Route naar jouw Stromer

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Ervaar de vrijheid en laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

21_3144123527.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

DSC05897.jpg
business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws