Extra garantie voor jouw Stromer

Ga voor maximaal garantie en blijf altijd mobiel.

Ja, bij ons is het mogelijk om de garantie van je Stromer te verlengen. Zo heb je tot wel 5 jaar garantie op reparatiekosten.

Weten wat en hoe? Op deze pagina vertellen we je er graag meer over. Ervaar onze mobiliteitsgarantie en bespaar door de extra garantie op je reparatiekosten. Zo ben je zonder verrassingen altijd en overal mobiel.

Extra garantie. We weten het. We regelen het.

Wij staan voor mobiliteit, altijd en overal. Eigenlijk is geen probleem te gek. Wij zorgen er voor dat je altijd op weg kunt blijven. Of jouw Stromer nu één of al vijf jaar onderweg is. Lees meer over onze mobiliteitsgarantie op onze service en onderhoudpagina. Ontdek hoe je door het afsluiten van extra garantie bespaart op de reparatiekosten.

Waarom zou ik (extra) garantie afsluiten?

Met het afsluiten van extra garantie ben je langer verzekerd tegen hoge reparatiekosten aan jouw speed-pedelec. Het gaat hier over alle onderdelen die defect zijn of uitvallen, uitgezonderd slijtagedelen. Ook de daarbij horende arbeidskosten van onze gecertificeerde Stromer-monteurs vallen onder de verzekering.

Wat valt er precies onder de (extra) garantie?

In de onderstaande tabel zie je wat je krijgt als je een abonnement voor extra garantie afsluit. Ook de accu en de motor worden met extra garantie volledig vergoed. De extra garantie is maandelijks opzegbaar, dus je zit er niet aan vast. Wel zo prettig!

extra garantie tabel
Stromer pedelec met wat er onder de extra garantie wordt vergoed
Zijn er ook onderdelen of kosten die niet onder de garantie vallen?

Het eerlijke antwoord is ja. Zo zijn er onderdelen die altijd slijten bij gebruik van jouw Stromer. De volgende onderdelen en kosten vallen niet onder de garantie:

  • Slijtage onderdelen. Je moet hierbij denken aan aandrijfriemen, accu’s*, remblokjes en -schijven, pedalen, trapaslagers, kettingen, cassettes, lampen, banden en wiellagers.
  • Reparaties waarvoor garantieclaims tegen de fabrikant of dealer bestaan.
  • Accessoires (maar ook range extender of extra accu’s)
  • Ongevallen (zoals het vallen met de fiets), normale slijtage en gebreken door eigen schuld.

Twijfel je over bepaalde kosten? Wil je weten hoe het precies zit? Onze experts vertellen je er graag meer over.

* Degeneratie van accu (betekent afnemen van capaciteit) is geen garantie, net zoals diepteontladen (door te lang niet opladen, of aan laten staan zonder laden, defect gaan van accu). Wel kan je aanspraak maken op de garantie als er iets defect gaat in de accu zoals een cel of BMS. Aan de hand van een testrapport kunnen we laten zien waar het probleem zit.

Maar ik heb toch al fabrieksgarantie bij aankoop van een nieuwe Stromer pedelec?

Klopt! Bij aankoop van een nieuwe Stromer pedelec krijg je altijd standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Je hebt de mogelijkheid om de garantie met 1 jaar te verlengen via de fabrikant Stromer.

Wat is het verschil tussen de fabrieksgarantie van Stromer en de extra garantie?

De fabrieksgarantie is van toepassing op onderdelen die in de koopovereenkomst staan vermeld (exclusief slijtage-onderdelen). De montage- of arbeidskosten worden alleen vergoed op bij Riesewijk Exclusives aangekochte Stromer pedelecs. Via fabrikant Stromer is de mogelijkheid om je garantie te verlengen met één jaar. Dit kost je tussen de €220,- en €320,-, afhankelijk van het model dat je bezit. Let wel goed op: de accu valt niet onder de garantie van Stromer in tegenstelling tot de extra garantie die wij aanbieden.

Wat kost het afsluiten van extra garantie voor mijn Stromer speedbike?

€14,95 per maand voor maximaal 3 jaar. En je zit niet vast aan je abonnement, want je abonnement is maandelijks opzegbaar. In tegenstelling tot de €220,- en €320,- die je betaalt bij de fabrikant voor één jaar verlenging, betaal je bij ons €179,40 per jaar.

.

Extra garantie voor jouw Stromer speedbike

  • Extra garantie naast onze mobiliteitsgarantie
  • Zet tot 5 jaar de rem op reparatiekosten!
  • Verhoogde economische waarde van jouw Stromer
  • Garantie op vervangende onderdelen
  • Garantie op arbeidskosten van onze monteurs
  • Garantie op de accu*

Wat andere zeggen over onze service en onderhoud

''Alle gemelde aandachtspunten keurig opgelost. Mooie speedbike als leenfiets. Fiets stond keurig opgeladen klaar.''

- Dhr. Dersjant -

''Ik ben zeer tevreden! Er wordt zelfs meer gedaan dan normaal. Mijn lakbeschadiging op de Stromer door mijn schoenen is geweldig verholpen!''

- Mw. Bliemert -

''Onderhoud is weer prima uitgevoerd. Fiets rijdt weer heerlijk en is weer mooi schoon!''

- Laurens -

Hoeveel jaar extra garantie kan ik precies afsluiten?

Het is mogelijk om jouw garantie te verlengen tot vijf jaar. Je betaalt per maand, dus je hoeft de garantie niet voor 3 jaar vast te leggen. Je bespaart hoe dan ook flink op de reparatiekosten.

Wanneer moet ik precies mijn extra garantie afsluiten?

Een belangrijke vraag. Wanneer je extra garantie wil afsluiten voor jouw Stromer, is het belangrijk dat je dit binnen de termijn van de fabrieksgarantie doet. Je extra garantie gaat dan in op de eerste dag na het aflopen van de fabrieksgarantie. Zowel de klant als de dealer ontvangen beide een ondertekende overeenkomst. Zo is te allen tijde aantoonbaar dat de speedbike een langere garantietermijn heeft.

Wat gebeurt er met de extra garantie wanneer ik mijn Stromer speedbike verkoop?

Dan zeg je je abonnement bij ons op en stopt je extra garantie. Dit kan maandelijks.

Ben je na het lezen van alle vragen overtuigd en wil je extra garantie afsluiten? Of heb je nog vragen die onbeantwoord zijn na het lezen van alle informatie? Maak een afspraak met onze experts en we helpen je graag verder!

DSC05777.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Laatste nieuws