Extra garantie voor jouw Stromer

Ga voor maximaal garantie en blijf altijd mobiel.

Ja het is mogelijk om de garantie van jouw Stromer speedbike te verlengen. Zo heb je tot wel 5 jaar garantie op reparatiekosten.
Weten wat en hoe? Op deze pagina vertellen we je er graag meer over. Ervaar onze mobiliteitsgarantie en trap door de extra garantie op de rem van reparatiekosten. Zo ben je zonder verrassingen altijd en overal mobiel.

Extra garantie. We weten het. We regelen het.

Je hebt het al kunnen lezen. Wij staan voor mobiliteit, altijd en overal. Eigenlijk is geen probleem te gek. Wij zorgen er voor dat je altijd mobiel kan blijven. Of jouw Stromer nu één of al vijf jaar onderweg is. Onze mobiliteitsgarantie. Lees er meer over op onze service en onderhoud pagina. Ontdek hoe je door het afsluiten van extra garantie een rem op de reparatiekosten zet. Aan de hand van een aantal vragen vertellen we je meer over de extra garantie.

Waarom zou ik (extra) garantie afsluiten?

Met het afsluiten van extra garantie ben je langer verzekerd tegen hoge reparatiekosten aan jouw speed pedelec. Het gaat hier niet alleen over (reserve)onderdelen maar ook over reparatiekosten zoals arbeidskosten van onze gecertificeerde Stromer monteurs. Daarnaast zorgt deze extra garantie ook voor een een hogere economische waarde van je Stromer speedbike.

Wat valt er precies onder de (extra) garantie?

Vergoed worden de arbeidskosten van onze monteurs en de kosten van vervangende onderdelen. De garantie omvat alle componenten van de in de koopovereenkomst beschreven Stromer speedbike, met uitzondering van een niet door de fabrikant te leveren meeruitvoering en van onderdelen die onderhevig zijn aan "verhoogde" natuurlijke slijtage.

Stromer pedelec met wat er onder de extra garantie wordt vergoed
Zijn er ook onderdelen of kosten die niet onder de garantie vallen?

Het eerlijke antwoord is ja. Zo zijn er onderdelen die altijd slijten bij gebruik van jouw Stromer. Daarnaast is er een speciale regeling voor de accu. (*) Gaat de accu stuk dan krijg je per jaar een ander percentage van het bedrag vergoed. In het derde gebruiksjaar 60%, in het vierde gebruiksjaar 40% en vanaf het vijfde jaar 20%.

Goed om te weten; verleng je de garantie direct bij fabrikant Stromer? Dan valt de schade aan of een kapotte accu helemaal niet onder de extra garantie die je afsluit.

Onderdelen en kosten die niet onder de extra garantie vallen:

  • Slijtage onderdelen. Je moet hierbij denken aan aandrijfriemen, accu’s*, remblokjes en -schijven, pedalen, trapaslagers, kettingen, cassettes, lampen, banden en wiellagers.
  • Reparaties waarvoor garantieclaims tegen de fabrikant of dealer bestaan.
  • Accessoires (maar ook range extender of extra accu’s)
  • Ongevallen (zoals het vallen met de fiets), normale slijtage en gebreken door eigen schuld.

Twijfel je over bepaalde kosten? Wil je weten hoe het precies zit? Onze experts vertellen je er graag meer over.

Maar ik heb toch al fabrieksgarantie bij aankoop van een nieuwe Stromer pedelec?

Klopt! Bij aankoop van een nieuwe Stromer pedelec krijg je altijd standaard 2 jaar fabrieksgarantie. Er is altijd al een mogelijkheid geweest om deze garantie met 1 jaar te verlengen via de fabrikant Stromer.

Wat is het verschil tussen de fabrieksgarantie van Stromer en de extra garantie?

De fabrieksgarantie is van toepassing op onderdelen die in de koopovereenkomst staan vermeld (exclusief slijtage-onderdelen) De montage- of arbeidskosten worden alleen vergoed op bij Riesewijk Exclusives aangekochte Stromer pedelecs. Via fabrikant Stromer is de mogelijkheid om je garantie te verlengen met één jaar. Dit kost je tussen de €220,- en €320,- afhankelijk van het model dat je bezit. Let wel goed op: de accu valt niet onder de garantie van Stromer in tegenstelling tot de extra garantie.

Garantieopbouw na fabrieksgarantie Stromerbike
Wat kost het afsluiten van extra garantie voor mijn Stromer speedbike?

In tegenstelling tot de €220,- en €320,- die je betaalt bij de fabrikant voor één jaar verlenging, betaal je voor E-bikeGarantie van by Cargarantie €99,- per jaar. En wanneer je ervoor kiest om direct 3 jaar te kopen betaal je slechts €189,- voor deze volledige periode! Cargarantie is niet alleen voordeliger maar heeft ook een betere dekking. Zo is de accu ook voor (gedeeltelijk) meeverzekerd terwijl dit bij de verlenging via de fabrikant niet onder de dekking valt.

Extra garantie voor jouw Stromer speedbike

  • Extra garantie naast onze mobiliteitsgarantie
  • Zet tot 5 jaar de rem op reparatiekosten!
  • Verhoogde economische waarde van jouw Stromer
  • Garantie op vervangende onderdelen
  • Garantie op arbeidskosten van onze monteurs
  • Garantie op de accu*

Wat andere zeggen over onze service en onderhoud

''Alle gemelde aandachtspunten keurig opgelost. Mooie speedbike als leenfiets. Fiets stond keurig opgeladen klaar.''

- Dhr. Dersjant -

''Ik ben zeer tevreden! Er wordt zelfs meer gedaan dan normaal. Mijn lakbeschadiging op de Stromer door mijn schoenen is geweldig verholpen!''

- Mw. Bliemert -

''Onderhoud is weer prima uitgevoerd. Fiets rijdt weer heerlijk en is weer mooi schoon!''

- Laurens -

Hoeveel jaar extra garantie kan ik precies afsluiten?

Het is mogelijk om jouw garantie te verlengen tot vijf jaar. Dit betekent dus dat je na de twee jaar fabrieksgarantie nog drie jaar extra garantie af te sluiten. Hiermee trap je de rem op reparatiekosten. Het is mogelijk om de garantie jaarlijks te verlengen, maar ook in één keer met drie jaar.

Wanneer moet ik precies mijn extra garantie afsluiten?

Een belangrijke vraag. Wanneer je extra garantie wil afsluiten voor jouw Stromer is het van belang dat dit binnen de termijn van de fabrieksgarantie wordt afgesloten. Je extra garantie gaat dan in op de eerste dag na het aflopen van de fabrieksgarantie. Zowel de klant als de dealer ontvangen beide een ondertekende overeenkomst. Zo is ten alle tijden aantoonbaar dat de speedbike een langere garantietermijn heeft.

Wat gebeurt er met de extra garantie wanneer ik mijn Stromer speedbike verkoop?

Goed nieuws! De extra afgesloten garantie is gebonden aan jou Stromer pedelec. Hiermee gaat de extra garantie automatisch over naar de nieuwe eigenaar.

Ben je na het lezen van alle vragen overtuigd en wil je extra garantie afsluiten? Of misschien heb je nog vragen die onbeantwoord zijn na het lezen van alle informatie. Maak een afspraak met onze experts en we helpen je graag verder!

DSC05777.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

WhatsApp Image 2023-01-31 at 22.49.32.jpeg

Laatste nieuws