Stromer ST2 Pinion Launch Edition

45 km/u

Top snelheid

120 km

Actieradius

6 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

Topmodel

Stromer ST2 Pinion Launch Edition

De nieuwe ST2 Pinion Launch Edition is dé perfecte fiets voor dagelijkse woon-werk ritten. De eenvoudig bedienbare schakelaar met riemaandrijving zijn naadloos in het design van het frame geïntegreerd. Dankzij de 750 Watt achterwielmotor is het geen probleem om krachtig en geruisloos tot 45 km/u naar je bestemming te rijden. Met de standaard accu is het mogelijk om tot 120 km te rijden. NIEUW: Dankzij de 90 mm Satori Python stuurpen is de stuurpen ook nog eens aanpasbaar, wat een individualiseerbare zit- en rijpositie mogelijk maakt.

De ST2 Pinion Launch Edition is vanaf medio april verkrijgbaar in het exclusieve electric green. Vanaf medio juni zal de ST2 Pinion verkrijgbaar zijn in de kleuren Moon Grey of Dark Grey.

cindypeeters-review.png

Na een veilige terugreis naar Nijmegen, waar de fiets nog geen millimeter van z’n plek is gekomen, ben ik in de middag even een rustig rondje gaan ‘wennen’. En wat ben ik blij met mijn keuze voor deze fiets maar ook met mijn keuze voor jullie als dealer. Je hebt zo enorm de tijd voor de hele afwikkeling genomen en dat voelde heel goed!

// Cindy Peeters | Consument

Wat begon met een jongensdroom

Stromer ST2 Pinion

Ontdek de Stromer ST2 Pinion bij ons in de shop. Hier staan we voor je klaar met meer informatie. Of maak gelijk een proefrit.

Stromer is het premiummerk onder de speed-pedelecs. En de Stromer ST2 is dé Stromer in zijn volle realiteit. Met de 27.5 inch wielen en de krachtige CYRO Drive 3 motor kijk je Stromer recht in het hart. Het Pinion C1.6 versnellingssysteem zorgt voor een vloeiende acceleratie. 

De ST2 heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame en is naast Electric Green verkrijgbaar in de kleuren Moon Grey en Dark Grey. De CYRO Drive 3 motor levert maar liefst 750W vermogen en 40 Nm koppel. Daarbij zorgen de Pirelli Angel GT Urban banden onder elke weersomstandigheid voor maximale grip. De Gates Belt Drive is onderhoudsarm en zeer duurzaam. Uiteraard heb je bij de ST2 serie ook de keuze uit verschillende accu's. Zo kun je zowel de korte als de lange rit zorgeloos rijden.


21_3457040663.jpg
Specificaties
Topsnelheid 45 km/h
Gemiddelde snelheid 40-42 km per uur
Schakelsysteem Pinion C1.6
Versnellingen 6-speed
Remmen Tektro HD922 hydraulische schijfremmen (203 mm)
Verlichting Roxim Z4E Pro / Roxim R3E
Motor CYRO Drive 3
Banden Pirelli Angel GT Urban 27.5
Naar vergelijker

Stromer OMNI connect – slim verbonden met uw ST2 Pinion.

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 4G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 4G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschema’s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

ST2_MoodDisplayGreen190822_01A_1.jpg
footerfoto modelpagina st2 pinion launch edition.png

Ga voor de stroom uit

Route naar jouw Stromer Pinion Launch Edition

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Wees voorbereid en bike like a boss

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ST2_Pinion_LE_Action_3.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Ontdek Stromer

business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws