Dit wist je nog niet over het fietsplan van 2022

Wist je dat je bij ons een fiets via je werkgever kunt leasen? Onze Stromers passen perfect bij het fietsplan van 2022. Kom de Stromer uitproberen die bij jou past. Maak gelijk een afspraak!

Deel dit:

Fiets via je werkgever, hoe werkt dat?

Sinds 2015 bestaat de WKR, de werkkostenregeling. Deze regeling is verplicht voor werkgevers. 1,2% van het bruto inkomen van alle werknemers mag de werkgever apart zetten. Daarover hoeft hij geen belasting te betalen. Wat kan jouw werkgever met dat geld doen? Kerstpakketten uitdelen, bedrijfsuitjes organiseren, fitnessabonnementen uitdelen. En een fiets van de zaak aanbieden.

Stel: jij mag een fiets van de zaak rijden. Je werkgever stelt โ‚ฌ749,- ter beschikking om een nieuwe fiets uit te zoeken. Dit bedrag wordt in drie jaar ingehouden op jouw bruto salaris. Dat betekent: minder belasting betalen. Klinkt goed, toch?

Jij wilt het liefste een fiets, waar je snel mee vooruit komt. Waarmee je flink wat kilometers per dag kunt aftikken. Zonder dat je bezweet achter je bureau neerploft. Dan kom je van de koude kermis thuis. Want de WKR is niet meegegroeid met de fietsenmarkt. Voor โ‚ฌ749,- heb je geen e-bike. Bij lange na niet.

Maar: we hebben goed nieuws!

Het nieuwe fietsplan

Sinds vorig jaar is er een nieuwe regeling voor werkgevers. De belastingregels over fietsen van de zaak zijn nu een stuk soepeler. Daardoor kun jij met het fietsplan van 2022 wel een e-bike via je werkgever rijden. Met belastingvoordeel!

Hoe werkt dat? Jij kiest een Stromer uit. Jouw werkgever least deze bij ons. De maandelijkse leasekosten gaan van jouw bruto salaris af. Dat betekent dat je een voordeel van 40% op je leasekosten hebt. Want over dat bedrag hoef je geen belasting te betalen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de verzekering en het onderhoud. Dat is bij het maandelijkse leasebedrag meegerekend. Wel betaal je een vaste bijtelling van 7% per jaar. Dat verrekent je werkgever via je loonstrook. Doe een rekensommetje met de lease-calculator en zie gelijk wat het jou oplevert!

Zie je door de bomen het bos niet meer? Bel ons, we beantwoorden je vragen graag!ST ABS Side00 0 0
st3-front.jpg

Geรฏnteresseerd in fietsplan werkgever? Kom naar onze Stromer showroom!

Nu je weet hoe het leasen van een Stromer pedelec in zijn werk gaat, is het een goed idee om een proefrit te maken op รฉรฉn van onze gloednieuwe Stromers. Het testen van een Stromer is een belangrijk onderdeel van je fietsplan dat je hebt geregeld via je werkgever. Probeer dus de ST1, ST2, ST3, ST5 of de Stromer ST7 uit en zet een volgende stap in je proces! Onze Stromer showroom is in Deventer. Je kunt een proefrit aanvragen en kiezen welke modellen je wil testen!


Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Team-Stromer-Pedelec-Deventer.jpg

Laatste nieuws