Dit wist je nog niet over het fietsplan van 2024

Wist je dat je bij ons een fiets via je werkgever kunt leasen? Onze Stromers passen perfect bij het fietsplan van 2024. Kom de Stromer uitproberen die bij jou past. Maak gelijk een afspraak!

Deel dit:

Fiets via je werkgever, hoe werkt dat?

De Werkkostenregeling (WKR) is al sinds 2015 een verplicht onderdeel voor werkgevers. Hiermee mag de werkgever 1,2% van het totale bruto inkomen van alle werknemers gebruiken voor onbelaste vergoedingen. Denk aan het verstrekken van kerstpakketten, het organiseren van bedrijfsuitjes, het aanbieden van fitnessabonnementen en het beschikbaar stellen van een fiets van de zaak.

Stel je voor: je krijgt de mogelijkheid om via je werkgever een fiets van de zaak te gebruiken. Je werkgever stelt €749,- beschikbaar voor het uitzoeken van een nieuwe fiets. Dit bedrag wordt over drie jaar van je bruto salaris afgetrokken, wat leidt tot belastingvoordeel.

Maar wat als je een snelle fiets wilt waarmee je veel kilometers kunt maken zonder te zweten bij aankomst? Dan kan de oorspronkelijke WKR-tegoed van €749,- teleurstellend zijn, aangezien moderne e-bikes doorgaans veel duurder zijn.

Maar we hebben goed nieuws!

Het vernieuwde fietsplan van 2024

Sinds 2023 is er een aangepaste regeling die het makkelijker maakt om via de werkgever e-bikes te leasen. De belastingregels zijn versoepeld, wat betekent dat je nu dankzij het vernieuwde fietsplan van 2024 gemakkelijk een e-bike kunt leasen met aanzienlijke belastingvoordelen.

Hoe werkt het? Je kiest een model van Stromer. Je werkgever gaat een leaseovereenkomst aan, waarbij de maandelijkse kosten direct van je bruto salaris worden ingehouden. Dit levert je een voordeel op van tot wel 40% vanwege de belastingbesparing. De kosten voor verzekering en onderhoud zijn al in de leaseprijs inbegrepen. Je betaalt echter wel een bijtelling van 7% per jaar, welke door je werkgever via je loonstrook wordt verwerkt. Probeer onze lease-calculator om direct te zien wat je bespaart!

Kom je er niet uit? Neem contact op met ons voor verdere uitleg!ST ABS Side00 0 0
st3-front.jpg

Geïnteresseerd in fietsplan werkgever? Kom naar onze Stromer showroom!

Nu je weet hoe het leasen van een Stromer pedelec in zijn werk gaat, is het een goed idee om een proefrit te maken op één van onze gloednieuwe Stromers. Het testen van een Stromer is een belangrijk onderdeel van je fietsplan dat je hebt geregeld via je werkgever. Probeer dus de ST1, ST2, ST3, ST5 of de Stromer ST7 uit en zet een volgende stap in je proces! Onze Stromer showroom is in Deventer. Je kunt een proefrit aanvragen en kiezen welke modellen je wil testen!


Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Laatste nieuws