Fietsenmaker in Deventer verkoopt Stromer aan heel Nederland

Deel dit:

Hoe de internetmarkt de fietswereld veranderde

Herinner je je plaatselijke fietsenmaker nog? De geur van nieuwe fietsen, olie en rubber. De goede service en het kopje koffie. Van alle merken en soorten 2 fietsen in de winkel. Voor elk wat wils.

Met de komst van het internet is de fietsenmaker veranderd. Hij moest wel. Consumenten gingen ineens voor de goedkoopste fiets die er via het internet te vinden was. De komst van de elektrische fiets maakte de uitdaging compleet. Voor de fietsenmaker was het de vraag: beweeg ik met de markt mee of niet? Hoe doe ik dat en wat willen mijn klanten?

Veel fietsenmakers kozen ervoor om zich te specialiseren. De een verkoopt nu vooral kinderfietsen, de volgende sportfietsen en weer een ander e-bikes.

Kleine dorpsfietsenmaker van vroeger in het groot

Bij Riesewijk Deventer willen we onze klant die oude dorpsfietsenmakerbeleving geven. Ook wij hebben ons gespecialiseerd. Maar niet in 1 of 2 soorten fietsen, maar in alles. Zo hebben we een afdeling voor stadsfietsen, voor onderdelen, voor onderhoud, voor elektrische fietsen en ook een speciale exclusives-afdeling. Op deze afdeling verkopen we speed-pedelecs van Stromer, bakfietsen en duurdere elektrische fietsen.

Elke afdeling staat onder leiding van één gespecialiseerde fietsenmaker. De exclusives-afdeling wordt gerund door Ben Overeem en zijn team. ‘Als je het doet, moet je het met twee benen doen’, is zijn motto. De speed-pedelec van Stromer heeft een belangrijke plek op zijn afdeling. Hij gelooft met hart en ziel in het Zwitserse merk.

Mobiliteitsoplossing voor particulieren en bedrijven

Met de betrouwbaarheid en de robuuste uitstraling van Stromer heeft Ben een complete mobiliteitsoplossing voor zijn klanten. En dat is niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bedrijven staan voor uitdagingen als parkeerproblemen, files en CO2-uitstoot. Met Stromer zijn deze problemen verleden tijd!

Stromer testen? De koffie staat klaar!

Wil je weten waarom Ben zo fan is van dit merk? En wat een speed-pedelec jou te bieden heeft? Maak een afspraak en kom langs in onze winkel in Deventer. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden!

ryan-riggins-kBJEJqWNtNY-unsplash.jpg