Fietsenmaker in Deventer verkoopt Stromer aan heel Nederland

Deel dit:

Hoe de internetmarkt de fietswereld veranderde

Tegenwoordig kopen veel mensen hun fiets via het internet. Herinner je je plaatselijke fietsenmaker nog van vroeger? De geur van nieuwe fietsen, olie en rubber. De goede service en het kopje koffie. Van alle merken en soorten staan er 2 fietsen in de winkel. Voor elk wat wils. Het wekt nostalgische gevoelens op!

Door alle ontwikkelingen die er zijn geweest op het web is de fietsenmaker veranderd. Hij moest wel. Het was ineens mogelijk om de goedkoopste fiets te kopen die er via het internet te vinden was. De komst van de elektrische fiets maakte de uitdaging compleet.

Veel fietsenmakers in Deventer en de rest van het land kozen ervoor om zich te specialiseren. De één verkoopt nu vooral kinderfietsen, de volgende sportfietsen en weer een ander e-bikes. Door te specialiseren is het ook mogelijk om efficiënter te werken en een beter advies te geven aan fietsliefhebbers.

Kleine dorpsfietsenmaker van vroeger in het groot

Bij Riesewijk Deventer willen we onze klant die oude dorpsfietsenmakerbeleving geven. Ook wij hebben ons gespecialiseerd. Maar niet in één of twee soorten fietsen, maar in alles. Zo hebben we een afdeling voor stadsfietsen, voor onderdelen, voor onderhoud, voor elektrische fietsen en ook een speciale exclusives-afdeling. Op deze afdeling verkopen we speed-pedelecs van Stromer, bakfietsen en duurdere elektrische fietsen. Naast fietsen en onderdelen leveren we ook accessoires zoals helmen, sloten en telefoonhouders.

Elke afdeling staat onder leiding van één gespecialiseerde fietsenmaker. De exclusives-afdeling wordt in Deventer gerund door Ben Overeem en zijn team. ‘Als je het doet, moet je het met twee benen doen’, is zijn motto. De speed pedelec van Stromer heeft een belangrijke plek op zijn afdeling. En dat is geen toeval! Hij gelooft met hart en ziel in het Zwitserse merk. 

Mobiliteitsoplossing voor particulieren en bedrijven

Met de betrouwbaarheid en de robuuste uitstraling van Stromer heeft Ben een complete mobiliteitsoplossing voor u bedacht. En dat is niet alleen aantrekkelijk voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bedrijven staan voor uitdagingen als parkeerproblemen, files en CO2-uitstoot. Met Stromer zijn deze problemen verleden tijd!

Onze prachtige Stromer webshop

Riesewijk Deventer heeft zich dus gespecialiseerd en ze hebben een prachtige Stromer webshop opgezet. Wij nodigen u uit om voorafgaand aan uw bezoek alvast onze website verder te bekijken. Het kan zijn dat één van uw vragen op onze "veelgestelde vragenpagina" staat. Mocht u nog andere vragen hebben dan helpen wij u natuurlijk in onze winkel!

Stromer testen in Deventer? De koffie staat klaar!

Wil je weten waarom Ben zo fan is van dit merk? En wat een speed-pedelec jou te bieden heeft? Maak een afspraak en kom langs in onze winkel in Deventer. We staan klaar uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk te helpen!

ryan-riggins-kBJEJqWNtNY-unsplash.jpg