Twee van onze klanten door Stromer erkend als ambassadeurs

Onze klanten Jan en Werner zijn uitgeroepen tot Stromer ambassadeur 2021

Deel dit:

Stromer beleving

Wij zijn de Stromer-dealer van het jaar 2020! En daarom mochten wij twee Stromer-ambassadeurs uitkiezen. Twee klanten die met passie en plezier de wielen van hun Stromers laten draaien. Twee van onze enthousiaste klanten zijn uitgeroepen tot Stromer ambassadeur 2021: Jan Hissink en Werner Stam. Als je hen hoort praten, zou je het liefst gelijk op je eigen Stromer wegfietsen.

Jan Hissink

Jan is een Stromer-rijder van het eerste uur. Op zijn Stromer ST1X sport 22 (814W) reed hij de eerste twee jaar 1000 kilometer per maand. Zomer en winter, in weer en wind. Zijn motto: slecht fietsweer bestaat niet, slechte fietskleding wel! Zijn trouwe stalen ros heeft inmiddels meer dan 30.000 kilometer op de teller staan. En Jan is zeker van plan om de 40.000 kilometer aan te tikken.

Jan Hissink.jpeg

Werner Stam

Deze biker weet als geen ander hoe het is om met een tweewieler op pad te zijn. Samen met zijn Harley-Davidson maakte hij al vele uren op de baan. En nu zoeft hij ook op een Stromer ST3 over het asfalt. Werner test regelmatig verschillende onderdelen voor ons. Met zijn feedback kunnen we de Stromer beleving blijven optimaliseren.

Werner Stam.jpeg

Stromer beleving

Deze mannen kregen bij ons op de zaak een mooie Stromer goodiebox uitgereikt. Onder het genot van een kopje koffie en gebak wisselden we sterke verhalen, ervaringen en tips uit. Een paar mooie foto’s van deze toppers mochten daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Vul hier uw eigen inhoud in.