Maak nu een proefrit en bestel 1 van de 100 exclusieve ST3 LTD modellen

Deel dit:

Slechts 100 stuks beschikbaar in Nederland

Maak en proefrit en bestel de ST3 LTD!

Yes!! 💪🏼Vanaf vandaag is de ST3 LTD te zien in onze winkel. Daarom is hij vanaf 16 september 2021 beschikbaar voor een test- of proefrit. Enthousiast na de proefrit? Bestel 1 van de 100 beschikbare modellen in Nederland.

Maar wat maakt deze ST3 Limited Edition nu zo bijzonder?

  • Deze ST3 LTD is gespoten in San Marino Blue; hier zijn er maar enkele 100-en van in de wereld gemaakt;
  • Standaard uitgerust met een Kinekt Body Float, hierdoor ervaar je maximaal zitcomfort;
  • Standaard uitgerust met 2 Stromer Antwerp tassen. (2 x 20 Liter)
  • Voorzien van OMNI C connectiviteit;

De ST3 LTD

De Stromer ST3 LTD in zijn volle realiteit, met de vernieuwde 27.5 inch wielen en de krachtige SYNO Drive II motor een solide opvolger van zijn voorganger! De nieuwe ST3 is net als de ST5 strak vormgegeven doordat de kabels nagenoeg geheel zijn weggewerkt.

De ST3 heeft standaard een eerder sportieve zithouding. Dit door zijn +5° hellingshoek Urban stuurpen en gebogen stuur met 0mm rise en 20° back sweep. Deze kan worden aangepast naar wens. De ST3 is voorzien van een stabiel lichtgewicht aluminium frame. De ST3 Sport is verkrijgbaar in de kleuren, San Marino Blue, Cool White en Deep Black. Met de keuze voor de SYNO Drive II motor is er ook een krachtige stap vooruit gezet, zo levert deze motor indien gewenst onder elke omstandigheid het vermogen van 820 W en 44 Nm koppel. Daarbij zorgen de Pirelli Cycle-e ST banden onder alle omstandigheden voor maximale grip. De ST3 LTD heeft een 983Wh accu met een bereik van 50-180 km. Zo kan u voorlopig vooruit met deze accu!

De ST3 is net als alle andere modellen uitgerust met de OMNI connectiviteit mogelijkheden. Zo heeft deze fiets het OMNI Interface C display en zijn opties zoals Smartlock, Drievoudige diefstalbescherming, Keyless, Motorinstellingen, Remote services, Statistieken en Bereik-indicator aanwezig.

Zelf ervaren hoe dit rijdt? Dat kan! Onze eerste testbike is vanaf vandaag beschikbaar.