De Stromer ST5 ABS bij ons testen en huren vanaf 1 juli 2021

Deel dit:

Huren & testen

Test of huur nu als eerste Stromer ST5 ABS!

Yes!!💪🏼 Vandaag kregen wij onze bestelde Stromer ST5 ABS speed pedelecs binnen. Daarom is hij vanaf 1 juli 2021 beschikbaar voor een test- of proefrit en voor verhuur.

Misschien vraag je je af: waarom is er zoveel ophef over deze speed-pedelec?

Sinds 2018 is de ST5 is een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Maar vanaf vandaag is de nieuwe generatie ST5 speed-pedelec beschikbaar! Een nieuwe kleur, een nieuw frame en als klap op de vuurpijl een revolutionair veiligheidssysteem: ABS. Dit antiblokkeersysteem zit volledig geïntegreerd in de fiets.

Er zijn al meerdere fietsen met ABS verkrijgbaar, maar dat is altijd een externe module. Niet bij Stromer! Zij hebben ervoor gezorgd dat het compleet onzichtbaar is geïntegreerd en dat is typerend voor deze superbike.

Daarnaast gaat dit ABS-systeem nog een stapje verder. Het voorkomt niet alleen dat je voorwiel niet kan blokkeren. Het zorgt er ook voor dat je niet over de kop kunt slaan als je heel hard remt.

Wat gebeurt er als je de remmen maximaal gebruikt? Het voorwiel staat stil, maar de fiets nog niet. Daardoor wil het achterwiel omhoog. Maar net voordat de Stromer onbeheersbaar wordt, grijpt het ABS-systeem in en wordt de remkracht verminderd. Zo kun je ook in noodgevallen vertrouwen op een stabiele en veilige speed-pedelec van Stromer.

Zelf ervaren hoe dit rijdt? Dat kan! Onze eerste huur-/testbike is vanaf vandaag beschikbaar.

ST5.jpg