myStromer_Label_RotY_2020_Netherlands_RZ@2x.png

Coronavirus

Lees hier het laatste nieuws over onze dienstverlening tijdens het coronavirus

#STAYSAFE #WECREATEMOBILITY

Als gewaardeerde klant van Riesewijk Exclusives mag je bij ons altijd op mobiliteit vertrouwen. Nu ook Nederland volop getroffen is door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren wij ons hoe belangrijk het is dat je ook in deze periode op mobiliteit kunt rekenen. Weet dat we er alles aan doen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om de aankoop van een (nieuwe) Stromerbike, advies of een servicebeurt? We staan voor je klaar!

WIJ VOLGEN DE REGELS VAN HET RIVM

Als Riesewijk Exlclusives volgen we de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Dit houdt onder andere in dat we contactloos begroeten en zowel onderling als met onze klanten 1,5 meter afstand bewaren. In onze winkel hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiĆ«neprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, de pinapparaten en de deurklinken.

Maar ook als we aan je fiets werken nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we desinfecterende middelen. We zien er uiteraard streng op toe dat medewerkers thuis blijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat jou onze vertrouwde service te leveren.

JE KAN ONS WEER BEZOEKEN, HET LIEFST OP AFSPRAAK

Om er voor te zorgen dat alles zo veilig mogelijk gaat en we je alle aandacht kunnen geven tijdens een bezoek aan onze winkel hebben we het liefst dat je een afspraak maakt. Zo kunnen we tijd voor je reserveren, krijg je alle aandacht en voorkomen we dat het te druk wordt in onze winkel. Moet je snel even iets halen? Dat kan natuurlijk altijd, maar weet dat we je misschien vragen om op een ander moment naar de winkel terug te komen omdat we onze maximale capaciteit in de winkel hebben bereikt.

  • Kom het liefst langs op afspraak; maak er snel een via onderstaand formulier!
  • Breng je fiets langs voor een servicebeurt
  • Haal- en brengservice van jouw Stromer
  • We maken een eventuele proefrit van jouw nieuwe Stromer buiten
  • Telefonisch en online zijn we bereikbaar voor vragen & advies
  • Ophalen van (online) bestellingen

Onze openingstijden staan in de footer van onze website en zijn up-to-date.

Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons gerust weten. We staan voor je klaar!

Maak een afspraak

Laat ons weten dat je graag een afspraak in de winkel wil en we nemen z.s.m. contact met je op om het in te plannen. Wil je dezelfde dag nog naar de winkel? Dan raden we je aan om telefonisch contact met ons op te nemen: 0570-677750

Waarover zoekt u contact
Je bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw