Stromer ST1 LCI

46 km/u

Top snelheid

90 km

Actieradius

3,5 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

legendarisch

Stromer ST1 2022

Ontdek de compleet vernieuwde en beproefde Stromer ST1 2022! De ST1 is standaard uitgerust met geรฏntegreerd daylight in het balhoofd. Met zijn sportieve design en krachtige aandrijving is deze betrouwbare en ongeรซvenaarde speed-pedelec de winnaar in zijn prijsklasse. Zowel op actieradius als op kracht en snelheid scoort deze speed-bike de hoogste cijfers. De OMNI C upgrade maken dit alles helemaal af.

Fris aankomen op je werk? Of genieten van een heerlijk dagje fietsen? Voor deze alleskunner is geen opdracht te groot.

pexels-andrea-piacquadio-3760263.jpg

Ik ben erg tevreden. Duidelijke uitleg, snelle reactie op mijn vragen. In tegenstelling tot een paar andere Stromer dealers deed jij je best om een fiets te verkopen.

// Ben Nooren | Zakelijk

Legendarisch vernieuwd

Stromer ST1

De Stromer ST1 heeft, net als de andere Stromermodellen, 27.5 inch wielen en een strak frame. Het frame van de Stromer ST1 is daarnaast volledig vernieuwd  en heeft daardoor een sportief uiterlijk.

Net als de andere Stromer modellen is de nieuwe ST1 vanaf nu ook connected met Stromer OMNI. Deze speed pedelec is een geavanceerde inventie! Ook heeft de Stromer ST1 een CYRO Drive II motor met maar liefst 670W vermogen. Absoluut genoeg voor een stevige rit met een maximale snelheid van meer dan 46km/u. De ST1 is standaard uitgerust met een 500Wh accu, maar kan ook geรผpgraded worden met een 618W, 814W of een 983W-batterijpakket.

Het strakke design maakt van de Stromer ST1 een prachtige, volwaardige en ongeรซvenaarde speed-pedelec in zijn prijsklasse.

21_2825660329.jpg
Specificaties
UPC 7630044614586
Merk Stromer
Topsnelheid 45 km per uur
Gemiddelde snelheid 42-42 km per uur
Schakelsysteem Stromer by Microshift
Versnellingen 9-speed
Remmen Stromer HD922 by Tektro
Cassette 11-42
Verlichting Roxim Z4 Elite
Motor Stromer CYRO Drive II
Banden Stromer TA754 by Vee Tyre
Naar vergelijker

OMNI BT

Met de Stromerapp heb je via bluetooth verbinding met je fiets. Op die manier lees je snel en gemakkelijk je ritdata uit. Met OMNI BT is het mogelijk om via de app je ST1 te ontgrendelen en te vergrendelen. Helemaal keyless dus! Door de bluetooth verbinding heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer ST1 te installeren!

Alle ST1 modellen vanaf 2019 communiceren via OMNI BT app en Bluetooth. Bij ST1 modellen vanaf oktober 2021 (met Daylight) kan de rijder de simkaart via OMNI BT zelf activeren โ€“ voor functies zoals GPS-plaatsbepaling. Bij oudere modellen (2019-2021) moet de dealer hiervoor aanpassingen uitvoeren.

Omni bt.png
ST5_Action1_3-FOOTER.png

Route naar jouw Stromer ST1

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Ervaar de vrijheid en laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer ST1 in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

ST1_Action_3.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Ontdek Stromer

business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws