ABS verhoogt veiligheid Speedbike

Deel dit:

Om de invloed van het ABS systeem op het remgedrag te achterhalen werd er tijdens de test vol in de remmen gegaan. Dit deed de organisatie met fietsen die met en zonder ABS waren uitgerust. Dit deden ze door te remmen op vlakke stukken, helling en verschillende ondergronden. Tijdens de test werden stabiliteit tijdens het remmen, de remweg, het blokkeren van het voorwiel en het voorwiel omhoog komen beoordeeld.

Stromer ST5 met ABS verhoogt veiligheid

De test toonden aan dat een antiblokkeringssysteem voor een betere stabiliteit en beheersbaarheid van de speedbike zorgt. Bij toepassing van een ABS-systeem kan het voorwiel niet blokkeren waardoor de kans dat het achterwiel van de grond komt aanzienlijk vermindert. Bij onverwachtse rem-acties is de kans op over de kop vliegen aanzienlijk kleiner geworden.

Wat is het BFU voor organisatie?

Het Zwitserse adviesorgaan BFU richt zich sinds 1938 op het verminderen van zware ongevallen in het verkeer, thuis, in de vrije tijd en tijdens het sporten. Het onderzoekt allerlei producten en ontwikkelingen die hier aan bijdragen.

Kom jij hem binnenkort testen? Plan een proefrit.

ST5.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

DSC05897.jpg

Laatste nieuws