Deel dit:

NIEUWS

Bezoek onze nieuwe locatie

In het afgelopen jaar zijn er enkele dingen veranderd rondom Stromerpedelec.nl. ร‰รฉn daarvan is dat Profile Riesewijk de nieuwe eigenaar is van het voor jou bekende platform.

Daarmee zijn de service en garantieafhandeling voor je gewaarborgd. Deze zijn namelijk onder dezelfde condities overgenomen. Waar mogelijk zullen we deze naar een nog hoger level brengen. Zo komt er meer winkelruimte beschikbaar en gaan we door met de mogelijkheid om op een Stromer ST1 X, ST3 en ST5 te kunnen testrijden. verder worden de mogelijkheden voor verhuur uitgebreid en krijgen we een ruime keuze aan financierings- en leasemogelijkheden.

Als we over onderhoud spreken, zijn wij ervan overtuigd dat jij als klant daar zoveel mogelijk van moet worden ontzorgd. Voorheen was er al een beperkte mogelijkheid was tot een onderhouds- en service contract. Maar met nieuwe input van buitenaf wordt dit ook op een professionele manier uitgebreid en behoort onder andere extra garantie en totale ontzorging ook tot de mogelijkheden.

Ook voor bedrijven waren we altijd al een sterke partner, maar aangezien de ervaring binnen Riesewijk Deventer op dit gebied mag je ook hierin nieuwe stappen verwachten. Speel je al een tijdje met de gedachte of de speed-pedelec binnen jouw mobiliteitsprogramma een goede aanvulling zou kunnen zijn? Neem dan eens contact met ons op wij voorzien je graag van het juiste advies.

ST5_Action1_3.jpg

Laatste nieuws