Vergelijk en ontdek de verschillen

Ontdek jouw favoriete Stromer bike in onze eigen vergelijker.

Deel dit:

Check onze eigen Stromer vergelijker

Vergelijk en ontdek jouw favoriete model

Of u uw Stromer nu gaat gebruiken om te pendelen van a naar b, vrije tijd of om gewoon altijd en overal mobiel te zijn. Voor de een is het voordeligste en de ander het meeste uitgebreide model al voldoende. Wat is nu precies het verschil tussen de ST1, ST2, ST3 en ST5? Er is natuurlijk een hoop verschil. Wij hebben daar iets voor bedacht: de Stromer vergelijker!

Check onze vergelijker

Om in één oogopslag te zien wat de verschillen zijn tussen de verschillende modellen hebben we een vergelijker ingeregeld om uw keuze gemakkelijker te maken. Maar wat is er dan eigelijk terug te vinden in onze Stromer vergelijker?

  • Type frame; is het betreffende model verkrijgbaar in de comfort of sport uitvoering? Of juist in beide?
  • Frame maat; is het betreffende model verkrijgbaar in een M, L of XL? Of misschien maar in één frame maat?
  • Stuurpositie; is het het model verkrijgbaar met een sportief of comfortabel stuur? Of alleen sportief?
  • Verende voorvork; met welk type verende voorvork is het model uit te breiden? Wren of Raidon?
  • Verend zadel; is het betreffende model verkrijgbaar met een verend zadel of niet?
  • Accu types; welke accutypes zijn toepasbaar op mijn favoriete model? Ga je voor maximaal 90 km of toch voor 180 km op een opgeladen accu?
  • OMNI-systeem; met wat voor connectiviteit is het betreffende model uitgevoerd en is het mogelijk om OMNI C toe te passen?
  • Verder specificaties; en natuurlijk nog veel meer zoals motortype, vermogen, achterlicht, remlicht...

Onze experts staan voor je klaar

Wij van de Exclusives-afdeling zijn een jonge tak van het familiebedrijf. Toen in 2015 de speed-pedelec in Nederland werd toegestaan, zijn we direct in die markt gestapt. In datzelfde jaar kregen we het dealerschap voor Stromer. We hebben onze expertise vanaf 0 opgebouwd bij Polletje fietsen aan de Stationsstraat in Twello.

In 2018 is de Stromer-afdeling verhuisd naar Riesewijk aan de Essenstraat in Deventer. En daar zitten we nog. Na de verhuizing zijn we echt gaan groeien. In 2019 hadden we een verdubbeling van de omzet. Het jaar erop weer. Daarmee bereikten we de top 5 van de Stromerdealers in Nederland.


ST5 ABS_Lifestyle8_OMNI_0.jpg