E-bike Event
14 & 15 juni

"Jullie hebben toch alleen speedbikes?" Nee! Als Riesewijk Exclusives zijn we ook Experience Store van Riese & Muller e-bikes, Lovens- en Urban Arrow bakfietsen.

Deel dit:

Gaat het op de speedbike toch net even te hard? Of ben je op zoek naar een kwalitatief goede e-bike? Dan ben je ook bij Riesewijk Exclusives aan het juiste adres! We zijn als Riese & Müller Experience Store, de winkel waar je moet zijn voor het juiste advies voor kwalitatief goede en onderhoudsvriendelijke e-bikes. Kom je tijdens ons E-bike Event ook laagdrempelig kennis maken de elektrische fietsen van Riese & Müller? Momenteel hebben we een aantal mooie overjarige e-bikes in de sale!

E-bike Event

Vrijdag 14 juni 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag 15 juni 08:30 - 16:30 uur
Hunneperweg 3 in Deventer

Gegarandeerd alle aandacht?

Een greep uit het assortiment...

rm swing vario wit

Swing Vario Van € 4.269,- voor € 3.619,-

Verkrijgbaar in het Crystal white en Zwart

rm roadster mixte wit

Roadster Mixte Vario Van € 5.089,- voor € 4.399,-

Verkrijgbaar in het Crystal white en Salvia matt

rm roadster vario zwart

Roadster Vario Van € 5.272,80 voor € 4.499,-

Verkrijgbaar in het Black matt en Grey matt

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Laatste nieuws