logo-fiets-naar-je-werk-dag-2022.png

Fiets naar je Werk Dag 2022

Deel dit:

Het bijna zo ver! Op donderdag 19 mei 2022 is het weer de fiets naar je werk dag! Ga jij indruk maken met je (nieuwe) speed pedelec? Of zorg jij er voor dat je jouw medewerkers motiveert om voor een fiets als vervoersmiddel te kiezen? Wij zijn op de hoogte van alle voordelen voor werknemer en werkgever.

#fietsnaarjewerkdag

Fiets naar je Werk Dag 2022

Om gezond te blijven en lekker in je vel te zitten moeten we meer bewegen én meer naar buiten. Daarom stimuleren voor werknemers en werkgevers om een Stromer te pakken naar je werk. Op donderdag 19 mei 2022 vindt de landelijke Fiets naar je Werk Dag plaats. Ga jij indruk maken op jouw collega's? 

Als official Stromer dealer zijn wij op de hoogte van de laatste voordelen voor werkgever en werknemer. We helpen je dan ook graag op weg in alle (financiële) mogelijkheden. Of je nu gaat voor een lease-contract of kopen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor jou als werknemer of werkgever? Maak een afspraak!

 • Milieubewust

  Je bespaart benzine en bent CO2 arm onderweg

 • Fiets je fit

  Je hebt je work-out er al op zitten

 • Geen file

  Genieten van de natuur inplaats van de kentekenplaten

 • Bespaar reiskosten

  Leasen is goedkoper dan een veel tankbeurten met je auto

ST3_Pinion-Action1_0.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

DSC05897.jpg

Laatste nieuws