Ervaar de ST3 Pinion Ipanema Brown

Huur deze ervaring nu

Deel dit:

Yes! Het is eindelijk zo ver: Ervaar nu de ST3 Pinion SE Ipanema Brown door een Stromerbike te huren. Ontdek waarom jij de Stromerbike ST3 Pinion moet huren.

Next level mobiliteit

Stromer ST3 Pinion huren

We snappen het als geen ander dat je de nieuwe Stromer ST3 Special Edition Ipanema Brown wil huren om te testen. Het is dé dynamische speed-pedelec voor dagelijks gebruik. Door de Pinion versnellingsbak gemonteerd aan de trapas is deze speedbike voorzien van 9 versnellingen. En niet te vergeten, het is mogelijk om ABS toe te voegen. Met zijn aanpasbare zitpositie en slimme extra's, zoals een USB laadpoort en voorbereiding voor een telefoonhouder, is het een echte aanrader. 

Het is goed om te weten dat de kleur Ipanema Brown niet te huur is, maar voor een vergelijkbare ervaring bieden we de ST3 Pinion te huur. Je zal verstelt staan van haar finesse.

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Laatste nieuws