Deel dit:

Ga jij als eerste voor de stroom uit?

Pre-order nu de nieuwste stromer modellen

Pre-order nu de laatste Stromer modellen en ga als eerste voor de stroom uit.

In oktober worden de ST1 SE en ST2 SE uitgeleverd.

Stromer ST1 SE

Ontdek de beproefde Stromer ST1 Special Edition 2021! Met zijn sportieve design en krachtige aandrijving is deze betrouwbare en ongeëvenaarde speed-pedelec de winnaar in zijn prijsklasse. Zowel op actieradius als op kracht en snelheid scoort deze speed-bike de hoogste cijfers. Deze uitvoering wordt in beperkte oplage geproduceerd. Daarnaast maken de BQ983 accu (met een bereik tot 180 km), de geintegreerde Daylight en Stromer Antwerp Single bag dit tot een exclusieve uitvoering.

Stromer ST2 SE

De ST2 Special Edition 2021 is misschien wel de meest vrouwelijke Stromer ooit! Door zijn unieke Ivory Cream kleur en exclusieve Basket Copenhagen is dit dé Stromer voor een snelle boodschap of een goede picnic met vriendinnen. De ST2 SE is een onderhoudsvriendelijke Stromer door de riemaandrijving. Deze Stromer is uitgerust met de grootse 984Wh accu, geveerde zadelpen en alleen verkrijgbaar in een comfort model.

Meer weten over deze modellen en hun specificaties? Klik op onderstaande buttons

header_preorder_nu_rie_2.png

Uniek vooruitstrevend

Stromer ST3 LTD 2021

De Stromer ST3 LTD 2021 is de dynamische speed-pedelec voor de doorgewinterde forens. De San Marino Blue kleur in combinatie met de Stromer Antwerp tassen maken deze fiets af. Uniek in zijn soort! Slechts 100 stuks verkrijgbaar in heel Nederland.

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

Forens wijzer

Stromer ST3 Pinion LE

De nieuwe Stromer ST3 Pinion LE is de dynamische speed-pedelec voor de doorgewinterde forens. Door de Pinion versnellingsbak gemonteerd aan de trapas is deze speedbike voorzien van 9 versnellingen. En niet te vergeten, het is mogelijk om ABS toe te voegen. Met zijn aanpasbare zitpositie en slimme extra's, zoals een USB laadpoort en voorbereiding voor een telefoonhouder, is het een echte aanrader.

De ST3 Pinion Red is leverbaar vanaf maart 2022. Liever in het Deep Black of Cool White? Deze zijn leverbaar vanaf mei 2022.

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.