Stromer ST3 Special Edition

IF STROMER HAD A CROWN, IT WOULD BE IPANAMA BROWN

Deel dit:

Stromer bekroont haar misschien wel meest geliefde model - de ST3 Pinion - met een Special Edition: Ipanema Brown ๐Ÿ”ฅ Ze wordt hรฉt favoriete werkpaard in de ST3 lijn: Aanpasbare zitposities, slimme extra's, nauwelijks onderhoud en die passievolle kleur maken haar vurig & soepel.

ST3 Pinion SE

De nieuwe Stromer ST3 Special Edition is de dynamische speed-pedelec voor dagelijks gebruik. Door de Pinion versnellingsbak gemonteerd aan de trapas is deze speedbike voorzien van 9 versnellingen. En niet te vergeten, het is mogelijk om ABS toe te voegen. Met zijn aanpasbare zitpositie en slimme extra's, zoals een USB laadpoort en voorbereiding voor een telefoonhouder, is het een echte aanrader. Deze Special Edition met Ipanema Brown laklaag is er een om vast te pakken.

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

DSC05897.jpg

Laatste nieuws