Stromer On Tour 2024

Test onder andere de bekroonde ST3 Pinion ABS Ben jij er bij?

Deel dit:

Op 5 en 6 april is Stromer weer aanwezig voor Stromer On Tour 2024. Ben jij er ook bij? Het evenement dat liefhebbers van speedpedelecs en fietsinnovatie niet mogen missen. Ontdek de nieuwste modellen, waaronder de bekroonde Stromer ST3 Pinion ABS, en ervaar waarom deze speedpedelecs de voorkeur genieten van forenzen en fietsenthousiastelingen over de hele wereld.

Bij Riesewijk Exclusives krijg je een unieke kans om deel te nemen aan testritten, persoonlijke adviesgesprekken met onze Stromer-experts en een diepgaande blik op de geavanceerde technologie en het design dat elke Stromer zo speciaal maakt. Of je nu een doorgewinterde Stromer-rijder bent of nieuwsgierig naar wat een high-end speedpedelec voor uw dagelijkse reis kan betekenen, Stromer on Tour 2024 in Deventer is de perfecte gelegenheid om te ontdekken, te leren en te ervaren.

Zorg dat je erbij bent voor dit exclusieve evenement. Jouw toekomstige rit wacht op je, en het team van Riesewijk Exclusives staat klaar om je te verwelkomen. Mis deze kans niet om deel uit te maken van de Stromer-beweging en ervaar zelf waarom Stromer de standaard zet in de wereld van speedpedelecs.

ST3 Pinion ABS

Ontdek de Speedbike van 2024

Stromer ST3 Pinion ABS heeft de Fiets Award 2024 gewonnen. De fiets is uitgeroepen door de Koninklijke RAI Vereniging als Beste Speedpedelec van het Jaar 2024. Of zoals in het juryrapport staat: ‘Deze speedpedelec is de droom voor de verwende forens.’

Met de introductie van van het Pinion versnellingssysteem zet Stromer een vooruitstrevende stap. Uniek is dat dit versnellingssysteem verwerkt zit in de trapas van de Stromer ST3. Dit zorgt voor extra veel balans. Het mooie van Pinion is dat het te combineren is met een achterwielmotor, riemaandrijving en optioneel zelfs met ABS. Naast de innovatie is de ST3 Pinion ABS afgewerkt met een frame zonder lasnaden, kabels en heeft het de allernieuwste technische snufjes. De Stromer ST3 Pinion is verkrijgbaar in verschillende varianten. Ga je voor iets meer comfort of liever voor zo sportief mogelijk? Het is beide mogelijk. De ST3 Pinion ABS is de beste speed pedelec die nu te koop is als je een e-bike voor woon-werkverkeer zoekt.

Kom jij hem testen?

🗓️ 𝗪𝗔𝗡𝗡𝗘𝗘𝗥
Vrijdag 5 April van 08:30-17:30 uur
Zaterdag 6 April van 08:30-16:30 uur

📍 𝗪𝗔𝗔𝗥
Hunneperweg 3 in Deventer

🔥 𝗧𝗢𝗘𝗚𝗔𝗡𝗚 𝗚𝗥𝗔𝗧𝗜𝗦

👉🏻 Pssst..Profiteer van de beste OUTLET aanbiedingen!

ST3_Pinion_Outdoor_Action_05_0.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

Laatste nieuws