Stromer ST7

Extend The Possible

Deel dit:

Yes! Het is eindelijk zo ver: we je meer mogen vertellen over de toekomst van mobiliteit. De ST7 is officieel gelanceerd! In deze blog vertellen we je graag meer over deze nieuwe Stromer speedbike.

Next level mobiliteit

Stromer ST7

De nieuwe Stromer ST7 is het nieuwe vlaggenschip van Stromer. Door de combinatie van hig-end componenten met als resultaat een speedpedelec van absolute wereldklasse. Maar wat is er dan zo anders aan deze speedbike?

Opvallende gouden frame
Het is een kleur waar je niet omheen kan. Van de ST7 met gouden frame is een kleine serie gemaakt om hem exclusief te houden. Interesse? Wees er snel bij voor het te laat is.

Krachtige achterwielmotor
De ST7 is uitgerust met de krachtigste achterwielmotor (940 W | 52 Nm) in de markt. Deze motor geeft een ondersteuning tot 45 kilometer per uur.

Accu met meer bereik dan ooit tevoren
Met deze accu ga je verder. De nieuwe accu met 1440 Wh en een bereik tot 260 KM. Wat een prachtige toevoeging!

Pinion Smart Shift
Bij de recent op de markt gebrachte Stromer ST3 was het innovatieve Pinion schakelsysteem al een van de eye-catchers. De nieuwe ST7 zal als eerste speedbike ter wereld worden uitgerust met het Pinion Smart schakelsysteem. Hierdoor schakelt het systeem automatisch waardoor jij zorgeloos vooruit kan.

Wil jij als een van de eerste op deze innovatie speedbike indruk maken op je collega’s, vrienden en familie? Reserveer de nieuwe Stromer ST7 nu.

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

DSC05897.jpg

Laatste nieuws