Stromerbike helm

Verwacht: 09-2022

Deel dit:

Het is nog even afwachten of hij door de NTA8776-keuring komt voor de Nederlandse markt. Maar toch vertellen we je graag meer over deze nieuwe helm en omdat wij er van overtuigd zijn dat hij wordt toegelaten is hij alvast te pre-orderen via onze webshop. Ga jij als eerste indruk maken?

Wordt verwacht

Stromer Smart Helm

De slimme helm โ€“ veilig, zichtbaar en stijlvol. De helm is uitgerust met een ultra-modern lichtsysteem en beschikt over een permanent voor- en achterlicht en een uitgekiende ventilatie. Het geรฏntegreerde Mips-systeem verhoogt de veiligheid in geval van een botsing. Daarnaast kan de helm ook verbonden worden met de Stromer. Bij het remmen wordt er een signaal naar de helm verstuurd en gaat het achterlicht op de helm feller branden.

Het is dan nog niet 100% zeker dat hij ook in Nederland beschikbaar komt maar wij hebben er wel goede hoop op! Ga jij als eerste indruk maken met deze helm? Pre-order hem nu via onze website.

  • Verbonden met jouw Stromer

  • Verhoogd de veiligheid onderweg

  • Reageert op jouw remgedrag

blog-helm-stromerbike.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

DSC05897.jpg

Laatste nieuws