myStromer_Label_RotY_2020_Netherlands_RZ@2x.png

De ST5

Profiteer tijdelijk van flinke korting!

Deel dit:

Profiteer tijdelijk van €1838,- korting

Stromer ST5

De ST5 is de speed-pedelec met exclusieve componenten, volledig geïntegreerd design en sportmodus voor maximale prestaties.

Verder geef je deze ST5 een fantastische upgrade door er een suspension pakket aan toe te voegen. Deze bestaat uit een Kinekt body float verende zadelpen en WREN verende voorvork voor maximaal comfort.

review-Stromer-ST1-x-forenzen-tussen-Deventer-en-Apeldoorn.jpeg

Ondanks de afstand tot mijn woonplaats (45 min) heb ik geen spijt daar mijn Stromer ST1 te hebben gekocht. Er word snel gereageerd op een mailtje, vakkundige en duidelijke uitleg. Verzekering en op naam zetten van de Speed Pedelec ook keurig geregeld. Kortom een prima fietszaak met goed en vakkundig personeel. Ik zou deze fietszaak zeker aanbevelen bij anderen.

// Ronnie Booijink | Particulier

Stromer ST5

Ontdek de Stromer ST5 bij ons in de shop. Hier staan we voor je klaar met meer informatie. Of maak gelijk een proefrit.

De Stromer ST5 is voorzien van 27.5 inch wielen. Hij heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame en voorvork. De nieuw ontwikkelde motor geeft deze speed pedelec een ongekend vermogen van 850W en een koppel van maar liefst 48 Nm. Voor wie dit nog niet voldoende is: deze Stromer heeft een boostmodus die bij inschakeling het technisch maximale vermogen beschikbaar maakt voor de berijder. Zo verleg je elke grens.

Dankzij het Shimano Di2 elektrische schakelsysteem kies je eenvoudig de juiste versnelling en schakel je nooit meer mis. Tijdens de donkere maanden zorgt het Supernova M99 Pro verlichting set voor jouw veiligheid. Op die manier zie jij goed en wordt je ook door andere weggebruikers gezien.


ST5 graphite L Susp Kit Carrier.jpg

OMNI C

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 3G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 3G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschema’s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

Omni bt.png

Laatste nieuws