In 5 simpele stappen naar een fietsplan!

Deel dit:

Het leasen van een fiets is altijd een hele onderneming. Wij proberen het daarom zo overzichtelijk mogelijk voor je te maken! Wij willen dat je een fiets krijgt die bij je past. Hoe werkt ons fietsplan? Dat is simpel, in 5 stappen heb jij een mooie Stromer leasefiets.

#fietsplan in 5 stappen

Fietsplan in een paar stappen

Stap 1: Maak een afspraak met ons
Bekijk onze website om alvast te kijken naar fietsen. Maak via de website een afspraak, zodat je een aantal fietsen kunt uitproberen in onze winkel.

Stap 2: Jij kiest een Stromerfiets bij ons uit.
In onze winkel staan Stromerfietsen in allerlei soorten en maten. Kijk goed welke fiets je mooi vindt en welke fiets qua maat het beste bij jou past en het beste zit. Bij Riesewijk heb je keuze uit veel verschillende fietsen. Maak gebruik van de mogelijkheid en probeer zoveel mogelijk fietsen uit!

Stap 3: Bereken je leasebedrag.
Wij hebben een handige calculator op onze website staan om je leasebedrag te bereken. Op deze webpagina bereken je je leasebedrag. In de calculator maak je de keuze uit het type fiets en vul je de consumentenadviesprijs in. Daarnaast vul je je maandloon en het verzekeringspakket in en geef je aan of je werkgever de fiets volledig, deels of niet least. Vervolgens staat je leasebedrag onderaan de pagina. Zo simpel en effectief! Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een speed pedelec of een bakfiets. Als je in de winkel bent, helpen wij je graag met het berekenen van een leasebedrag.

Stap 4: Jouw werkgever least je Stromerfiets bij ons.
Je werkgever verrekent het leasebedrag via je brutosalaris. Dit levert je zo’n 40% bruto/netto belastingvoordeel op. Wel betaal je nog 7% bijtelling over de aanschafprijs van de speed-bike. Als je een geschikte fiets hebt gevonden, zorgen wij dat je leaseproces en fietsplan goed wordt afgehandeld. Voor je werkgever heeft het als voordeel dat er geen omslachtige WKR meer is.

Stap 5: Geniet van je fiets!
Nu je fietsleaseplan is voltooid en je je droomfiets hebt uitgezocht is het tijd om te genieten! Je zal ondervinden dat het rijden met een Stromerfiets een prachtige ervaring is.


  • Afspraak maken

  • Stromerfiets uitzoeken

  • Leasebedrag berekenen

  • Je werkgever least je Stromerfiets

  • Geniet van je fiets

ST3_Pinion-Action1_0.jpg

Team Riesewijk Exclusives

Wij laten je dolgraag kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec! Fietsen op een speed-bike van Stromer is een geweldige ervaring.

Ons team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een uitstekende samenwerking met Stromer Zwitserland. Onze speed-pedelecs van Stromer zijn de beste speed-bikes en zijn tegelijkertijd de meest stijlvolle fietsen die er zijn.


DSC05897.jpg

Laatste nieuws