myStromer_Label_RotY_2020_Netherlands_RZ@2x.png

Waarom zou je een Stromer kopen?

Deel dit:

++ Je hebt gewone fietsen. Je hebt elektrische fietsen. En je hebt speed-pedelecs: de snelle jongens onder de elektrische fietsen. Alles wat harder gaat dan 25 km/uur is een speed-pedelec. En Stromer is onze favoriet. --

Stromer, de robuuste racer uit Zwitserland
Stromer staat bekend om zijn strakke uiterlijk en zijn ‘less is more-imago’. Het is een rauwe fiets, waar je lekker mee over de weg scheurt. Stromer werkt met een eigen motorsysteem. De krachtige motor is speciaal ontworpen voor de lange afstanden. En het kan altijd nog beter. De nieuwste Stromer heeft zelfs een onzichtbaar ABS-systeem. Aan alles is gedacht en dat fietst heerlijk.

Zo denkt Nederland er ook over. 40% van de mensen die voor een speed-pedelec kiest, kiest voor Stromer. En met reden. Je moet van goede huize komen om de Zwitserse Stromer-fabrikant bij te houden. Ze bieden een trendy product aan, dat goed aansluit bij de wensen van de fietser. Hun expertise en service is uitstekend.

Ook goeie fietsen kunnen kapot
Inderdaad, ook aan een Stromer mankeert weleens wat. En daarom verkopen wij geen fiets, maar een mobiliteitsoplossing. Met nadruk op oplossing. Dus zegt jouw Stromer: doe het zelf maar? Dan is ons antwoord: wij regelen het. We zorgen dat je mobiel bent en blijft. Ook als je ver weg woont. We hebben een eigen service bus voor onderhoud onderweg en een vervoerder die onze fietsen door het hele land bezorgt en ophaalt. Zo zorgen wij dat jij mobiel blijft; met je eigen fiets of met een leenfiets.

Kopen, huren, leasen, zakelijk
Omdat wij geloven in de kracht van een goede fiets, kun je bij ons alle kanten op. Een Stromer kopen is één van de opties, of course. Maar er is meer. Wil je een Stromer huren? Geen probleem. We verhuren onze Stromers graag, zodat jij op je gemak kunt kijken of dit de fiets is die jij zoekt. Fiets leasen via je werkgever? Sinds het nieuwe fietsplan is het rijden op een elektrische fiets van de zaak veel makkelijker geworden. Zakelijk leasen? Het kan allemaal en het levert je ook nog eens een hoop belastingvoordeel op.

Wil jij ook een Stromer kopen?
Good choice! Als je een Stromer koopt, koop je een ervaring. Stromer vergroot je fietsmogelijkheden. Verbetert je gezondheid. Verkleint je CO2-uitstoot. Zonder zweetdruppels. Ben je om? We staan voor je klaar in onze winkel in Deventer. Maak een afspraak of bel ons als je vragen hebt.

ST5 ABS_Action3_0.jpg