Stromer ST1 Special Edition

45 km/u

Top snelheid

180 km

Actieradius

6 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

Legendarisch

Stromer ST1 Special Edition

Ontdek de beproefde Stromer ST1 Special Edition 2021! Met zijn sportieve design en krachtige aandrijving is deze betrouwbare en ongeëvenaarde speed-pedelec de winnaar in zijn prijsklasse. Zowel op actieradius als op kracht en snelheid scoort deze speed-bike de hoogste cijfers. Deze uitvoering wordt in beperkte oplage geproduceerd. Daarnaast maken de BQ983 accu (met een bereik tot 180 km), de geintegreerde Daylight en Stromer Antwerp Single bag dit tot een exclusieve uitvoering. 

Fris aankomen op je werk? Of genieten van een heerlijk dagje fietsen? Voor deze alleskunner is geen opdracht te groot. Pre-order hem nu (beschikbaar in oktober 2021)

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

pexels-andrea-piacquadio-3760263.jpg

Ik ben erg tevreden. Duidelijke uitleg, snelle reactie op mijn vragen. In tegenstelling tot een paar andere Stromer dealers deed jij je best om een fiets te verkopen.

// Ben Nooren | Zakelijk

Ga uniek voor de stroom uit

Stromer ST1 Special Edition

Ontdek de Stromer ST1 Special Edition 2021 bij ons in de shop. (vanaf oktober 2021) Hier staan we voor je klaar met meer informatie. Of maak gelijk een proefrit.

De Stromer ST1 heeft, net als de andere Stromermodellen, 27.5 inch wielen en een strak en sportief frame.

Ook heeft de Stromer ST1 een CYRO Drive II motor met maar liefst 670W vermogen. Absoluut genoeg voor een stevige rit met een gemiddelde snelheid van meer dan 40km/u. De ST1 Special Edition 2021 is standaard uitgerust met beste verkrijgbare accu, een 983W-batterijpakket.

Het strakke design met de unieke Petrol Blue kleur maakt van de Stromer ST1 een prachtige, volwaardige en ongeëvenaarde speed-pedelec in zijn prijsklasse.


2517479069.jpeg
Specificaties

OMNI C

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 3G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 3G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschema’s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

Omni bt.png
ST2_Action2.png

Ga voor de stroom uit

Route naar jouw Stromer

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Ga voor de stroom uit en laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


ST1_Lifestyle_1_Antwerp_Double_0-2048x1399.jpeg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

DSC05897.jpg

Ontdek Stromer

business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws