Stromer ST3 Pinion LE

47 km/u

Top snelheid

150 km

Actieradius

5 uur

Laadtijd

Zakelijk voordeel


Belastingvoordeel voor de zakelijke markt + overzicht van subsidies

Forens wijzer

Stromer ST3 Pinion LE

De nieuwe Stromer ST3 Pinion LE is de dynamische speed-pedelec voor de doorgewinterde forens. Door de Pinion versnellingsbak gemonteerd aan de trapas is deze speedbike voorzien van 9 versnellingen. En niet te vergeten, het is mogelijk om ABS toe te voegen. Met zijn aanpasbare zitpositie en slimme extra's, zoals een USB laadpoort en voorbereiding voor een telefoonhouder, is het een echte aanrader.

De ST3 Pinion Red is leverbaar vanaf maart 2022. Liever in het Deep Black of Cool White? Deze zijn leverbaar vanaf mei 2022.

Ook ontdekken hoe deze Stromer jouw zicht op woon-werkverkeer kan veranderen? Kom langs bij ons in de winkel en laat je verder informeren.

pexels-andrea-piacquadio-3760263.jpg

Ik ben erg tevreden. Duidelijke uitleg, snelle reactie op mijn vragen. In tegenstelling tot een paar andere Stromer dealers deed jij je best om een fiets te verkopen.

// Ben Nooren | Zakelijk

Wat begon met een jongensdroom

Stromer ST3 Pinion LE

Ontdek de Stromer ST3 Pinion bij ons in de shop. Hier staan we voor je klaar met meer informatie. Of maak gelijk een proefrit.

Stromer is het premiummerk onder de speed-pedelecs. En de Stromer ST3 is dรฉ Stromer in zijn volle realiteit. Met de 27.5 inch wielen en de krachtige SYNO Drive II motor kijk je Stromer recht in het hart. Optioneel uit te voeren met ABS in het frame.

De ST3 heeft een stabiel lichtgewicht aluminium frame en is naast Limited Deep Red verkrijgbaar in de kleuren Deep Black en Cool White. De SYNO Drive II motor levert maar liefst 820 W vermogen en 44 Nm koppel. Daarbij zorgen de Pirelli Cycle-e ST banden onder elke weersomstandigheid voor maximale grip. De Gates Belt Drive is onderhoudsarm en zeer duurzaam. Uiteraard heb je bij de ST3 serie ook de keuze uit verschillende accu's. Zo kun je zowel de korte als de lange rit zorgeloos rijden.


ST3Pinion_ABS_Side_Red_050521.jpg

Maximaal onderhoudsvrij schakelen

Het Pinion systeem

Het begon ooit als een jongensdroom... Twee mountainbikende ingenieurs die werkte op de ''transmissie'' afdeling van Porsche. Begonnen in 2006 en nu onderdeel van de meeste revolutionaire speed pedelec: de Stromer ST3 Pinion. Gemaakt om te excelleren en dat zeer onderhoudsvriendelijk.

Het Pinion systeem heeft 9 versnellingen met een bereik van 568%. Dit wil zeggen dat als jij in de zwaarste versnelling fietst deze 5,68 keer zo zwaar is als in versnelling 1. Elke versnelling heeft een verschil van 24,3%. Verder is het door de draaigreep in de bediening mogelijk om zelfs vanuit stilstand te schakelen

Wat is er dan aan onderhoud nodig?

Zeer onderhoudsvriendelijk betekent in het geval van de Pinion dat om de 10.000 kilometer het oliebad van de naaf moet worden ververst. Dat is zeer onderhoudsvriendelijk toch?

Pinion-2.png
Specificaties

OMNI C

Met de Stromerapp lees je de ritdata, het accuniveau, de accutemperatuur en de motortemperatuur uit. Het enige wat je nodig hebt, is een 3G internetverbinding. Met OMNI C vergrendel en ontgrendel je de fiets digitaal. Helemaal keyless dus! Verder heb je de mogelijkheid om rijprogramma's te kiezen en zelfs gepersonaliseerde rijprogramma's op je Stromer te installeren! Omdat OMNI C via het 3G netwerk werkt, kunnen wij jouw Stromer op afstand uitgelezen en van nieuwe software voorzien.

Het Stromerportal biedt een compleet overzicht van je Stromer. Denk aan de intervalmelding van de volgende servicebeurt tot ondersteuning van het Stromer-serviceteam. Het serviceteam herkent kleine problemen aan je speed-bike op afstand en lost deze gelijk voor je op. Via het Stromerportal kan de dealer je Stromer configureren en analyseren en serviceberichten en onderhoudsschemaโ€™s opvolgen. Daarnaast heeft hij toegang tot belangrijke service gerelateerde gegevens van je Stromer.

Omni bt.png
footer_st3.png

Ga voor de stroom uit

Route naar jouw Stromer

Stap 1

Configureer je Stromer

Stap 2

Plan een proefrit

Stap 3

Ontvang ons voorstel

Stap 4

Levering van de fiets

Stap 5

Get energized

Ga voor de stroom uit en laat je informeren

Informatie over ons bezorgtransport vind je hier. Alle nieuwe Stromers leveren we standaard rijklaar af. Daarnaast voegen wij een compleet servicepakket toe, zodat je onbezorgd de weg op kunt. Als je dat wilt, bezorgen we je Stromer in Nederland gratis. Binnen onze openingstijden hebben wij een 24-uurs aflevergarantie. Dat geldt voor al onze voorraadmodellen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


2517314764.jpeg

Team Riesewijk Exclusives

Het team van Riesewijk heeft als exclusieve premiumdealer een goede samenwerking met Stromer Zwitserland. De speed-pedelecs van Stromer zijn niet alleen de beste speed-bikes, maar zien er ook het meest stijlvol uit.

Graag laten wij je kennismaken met de veelbesproken en onovertroffen Stromer speed-pedelec. Rijden met een speed-bike van Stromer is een echte ervaring.

WhatsApp Image 2023-01-31 at 22.49.32.jpeg

Ontdek Stromer

business-04.png

Kom naar een van onze VIP-events en laat je verrassen door de mogelijkheden.

business-04@2x-94276.png
Boek een vrijblijvende proefrit en ontdek je volgende vervoersmiddel.
business-04-69172.png

Huur voor een korte periode een Stromer en ontdek de volgende stap in de mobiliteitstransitie.

Laatste nieuws